Getting an "Unknown error" in MSTeams botFframework while sending message in Teams.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1663288%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGetting%20an%20%22Unknown%20error%22%20in%20MSTeams%20botFframework%20while%20sending%20message%20in%20Teams.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1663288%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhile%2C%20i%20am%20trying%20to%20send%20any%20message%20in%20bot%2C%20it%20responds%20with%20an%20%22Unknown%20error%22.%20i%20am%20not%20able%20to%20understand%20in%20which%26nbsp%3B%20scenarios%20it%20responds%20with%20such%20error.%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3BI%20have%20tried%20after%20deleting%20the%20team%2C%20if%20i%20try%20to%20send%20message%20using%20botFramework%20it%20responds%20with%20two%20types%20of%20error%20randomly%20%22Conversation%20not%20found%22%20and%20%22Unknown%20error%22.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EIn%20which%20scenarios%20i'll%20get%20%22Unknown%20error%22%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EIs%20there%20a%20way%20to%20identify%20if%20the%20team%20is%20deleted%20%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1663288%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdministrator%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EChat%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Contributor

While, i am trying to send any message in bot, it responds with an "Unknown error". i am not able to understand in which  scenarios it responds with such error.
 I have tried after deleting the team, if i try to send message using botFramework it responds with two types of error randomly "Conversation not found" and "Unknown error".

In which scenarios i'll get "Unknown error"?

Is there a way to identify if the team is deleted ?

0 Replies