Browser problems

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-86919%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBrowser%20problems%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-86919%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20use%20Hostgator%20and%20when%20I%20open%20and%20try%20to%20see%20my%20packages%20that%20tab%20will%20noy%20open.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20talked%20to%20Hostgator%20techs%20change%20browsers%20which%20I%20did%20%22Chrome%22%20and%20it%20opened%2C%20I%20was%20using%20Firefox%2C%20so%20I%20thought%20it's%20Firefox%2C%20sent%20them%20info%20about%20it.....Then%20today%20tried%20Chrime%20and%20it%20did%20not%20work%2C%20when%20to%20IE%20and%20the%20first%20time%20it%20worked%20when%20I%20came%20back%20it%20did%20not%2C%20now%20I'm%20thinking%20it's%20win10%20thing%2C%20did%20all%20the%20stuff%20like%20trouble%20shooting%20etc.%20and%20no%20luck%2C%20does%20anyone%20have%20any%20thoughts%20why%20this%20is%20happing%3F%26nbsp%3B%20Sure%20is%20a%20pain!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EW%20Gary%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-86919%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EBrowser%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Ewin10%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-88555%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Browser%20problems%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-88555%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20did%20and%20no%20go%2C%20still%20have%20the%20problem%2C%20thanks%20anyway%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-88057%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Browser%20problems%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-88057%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EYou%20could%20try%20to%20reset%20IP%20at%20a%20command%20prompt%3A%3C%2FP%3E%3CPRE%3Enetsh%20int%20ip%20reset%20c%3A%5Cresetlog.txt%20%3C%2FPRE%3E%3CP%3EBe%20aware%20that%20you%20will%20loose%20all%20your%20network%20settings%2C%20though.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I use Hostgator and when I open and try to see my packages that tab will noy open.

I talked to Hostgator techs change browsers which I did "Chrome" and it opened, I was using Firefox, so I thought it's Firefox, sent them info about it.....Then today tried Chrime and it did not work, when to IE and the first time it worked when I came back it did not, now I'm thinking it's win10 thing, did all the stuff like trouble shooting etc. and no luck, does anyone have any thoughts why this is happing?  Sure is a pain!

 

W Gary

 

 

2 Replies

You could try to reset IP at a command prompt:

netsh int ip reset c:\resetlog.txt 

Be aware that you will loose all your network settings, though.

I did and no go, still have the problem, thanks anyway