Microsoft Forms Site doesn't load properly...gets stuck in a loop

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-839881%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMicrosoft%20Forms%20Site%20doesn't%20load%20properly...gets%20stuck%20in%20a%20loop%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-839881%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAfter%20entering%20my%20login%20details%2C%20it%20partially%20loads%20the%20Forms%20(Forms%20Pro)%20page%20but%20then%20gets%20stuck%20in%20a%20loop%20and%20I%20never%20get%20to%20be%20able%20to%20use%20it.%20It%20was%20doing%20this%20a%20few%20days%20ago%20then%20was%20fixed%20but%20the%20issue%20has%20come%20back%20again.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-839881%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1893657%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Forms%20Site%20doesn't%20load%20properly...gets%20stuck%20in%20a%20loop%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1893657%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F364334%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40DavidC55%3C%2FA%3E%26nbsp%3BSame%20problem.%3C%2FP%3E%3CP%3EOnly%20old%20Internet%20Explorer%20seems%20to%20help%20when%20I%20have%20this%20problem%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

After entering my login details, it partially loads the Forms (Forms Pro) page but then gets stuck in a loop and I never get to be able to use it. It was doing this a few days ago then was fixed but the issue has come back again.

1 Reply

@DavidC55 Same problem.

Only old Internet Explorer seems to help when I have this problem