IE Mode not visible

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-769124%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIE%20Mode%20not%20visible%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-769124%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20running%20Edge%26nbsp%3B%3CSPAN%3EVersion%2077.0.218.4%20(Official%20build)%20dev%20(64-bit)%20i%20have%20enabled%20the%20IE%20integration%20in%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22edge%3A%2F%2Fflags%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Eedge%3A%2F%2Fflags%2F%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bbut%20i%20am%20not%20seeing%26nbsp%3BShow%20this%20page%20in%20Internet%20Explorer%20under%20the%20tools%20menu%2C%20am%20i%20missing%20something%20%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-772619%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20IE%20Mode%20not%20visible%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-772619%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F239433%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Ted%20Williams%3C%2FA%3E%26nbsp%3BThis%20option%20under%20the%20tools%20menu%20is%20intended%20to%20be%20used%20for%20diagnostic%20purposes%20to%20validate%20IE%20mode.%20To%20bring%20the%20option%20back%20in%20the%20Tools%20menu%2C%20you%20will%20need%20to%20close%20Microsoft%20Edge%20Dev%20and%20run%20the%20following%20from%20the%20command%20line%20each%20time%20you%20launch%20Edge%20-%3C%2FP%3E%0A%3CPRE%3Emsedge.exe%20--ie-mode-test%3C%2FPRE%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-783547%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20IE%20Mode%20not%20visible%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-783547%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThank%20you%20so%20much%2C%20you%20have%20no%20idea%20how%20much%20I've%20been%20missing%20this%20lol.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-807197%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20IE%20Mode%20not%20visible%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-807197%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F380446%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Shilpa_Subramanian%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eit%20seems%20no%20longer%20working%20in%20DEV%2078.xx%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-807603%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20IE%20Mode%20not%20visible%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-807603%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F43420%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Alexander%20Jacubowsky%3C%2FA%3E%26nbsp%3BIs%20this%20after%20trying%20the%20command%20line%20from%20my%20previous%20post%20in%20this%20thread%3F%20Can%20you%20also%20go%20to%20edge%3A%2F%2Fversion%20and%20paste%20out%20the%20value%20you're%20showing%20for%20Command%20Line%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi,

I am running Edge Version 77.0.218.4 (Official build) dev (64-bit) i have enabled the IE integration in edge://flags/ but i am not seeing Show this page in Internet Explorer under the tools menu, am i missing something ?

4 Replies

@Ted Williams This option under the tools menu is intended to be used for diagnostic purposes to validate IE mode. To bring the option back in the Tools menu, you will need to close Microsoft Edge Dev and run the following from the command line each time you launch Edge -

msedge.exe --ie-mode-test

 

Thank you so much, you have no idea how much I've been missing this lol.

@Shilpa_Subramanian 

 

it seems no longer working in DEV 78.xx

@Alexander Jacubowsky Is this after trying the command line from my previous post in this thread? Can you also go to edge://version and paste out the value you're showing for Command Line?