Home

Outlook for Android and On Premise exchange

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-366919%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOutlook%20for%20Android%20and%20On%20Premise%20exchange%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-366919%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20looking%20to%20see%20if%20anyone%20has%20run%20into%20issues%20configuring%20outlook%20for%20android%20using%20basic%20auth%3F%20we%20are%20running%20into%20an%20issue%20where%20the%20outlook%20app%2C%20when%20launched%2C%20appears%20to%20display%20an%20office%20365%20account%20for%20the%20on%20premise%20profile.%20when%20I%20go%20to%20add%20account%2C%20I%20get%20an%20error%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20had%20any%20luck%20with%20this%20scenario%3F%20I%20have%20an%20app%20configuration%20policy%20setup%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFrank%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-366919%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMobile%20Application%20Management%20(MAM)%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-376541%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Outlook%20for%20Android%20and%20On%20Premise%20exchange%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-376541%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAre%20you%20trying%20to%20do%20modern%20authentication%20or%20basic%20authentication%3F%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F225277%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Frank%20Campos%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20it%20set%20up%20in%20our%20environment%20with%20no%20issues.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Frank Campos
Established Member

Hi

 

I am looking to see if anyone has run into issues configuring outlook for android using basic auth? we are running into an issue where the outlook app, when launched, appears to display an office 365 account for the on premise profile. when I go to add account, I get an error 

 

Has anyone had any luck with this scenario? I have an app configuration policy setup

 

Frank

1 Reply

Are you trying to do modern authentication or basic authentication? @Frank Campos 

 

We have it set up in our environment with no issues.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
35 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies