Tech Community Live: Windows edition
Jun 05 2024, 07:30 AM - 11:30 AM (PDT)
Microsoft Tech Community

Henvisningskode B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT registreringsbonus) | Ny kampagnekode

Copper Contributor

Henvisningskode B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT registreringsbonus) | Ny kampagnekode B I T G E T 2024
Leder du efter henvisningskode B I T G E T? Den sidste for 2024 er qp29. Med denne kode får du 30% rabat. Derudover kan nye BIT G E T-brugere, der tilmelder sig med kampagnekoden "qp29", modtage en eksklusiv kampagnebelønning til en værdi af op til $1.000.
Hvad er henvisningskoden B I T G E T?
Koden "qp29" i BIT G E T-programmet fungerer som en henvisningskode. Ved at indtaste denne kode vil du modtage en permanent reduktion i handelsgebyrer samt 30% rabat på dine handler. Plus, hvis du deler din henvisningskode med dine venner, har du en chance for at vinde en generøs 50% bonus. Brug af denne kode giver en værdifuld mulighed for at reducere gebyrer og potentielt øge din indtjening ved at tiltrække andre til platformen.
Hvad er den bedste B I T G E T 2024 henvisningskode?
Den stærkt anbefalede B I T G E T-henvisningskode er qp29. Hvis du bruger denne kode, når du tilmelder dig, vil du modtage en generøs $100 bonus. Hvis du deler din kode med dine venner, har du mulighed for at tjene en kæmpe kommission på 50%. Dette giver dig i bund og grund muligheden for at modtage en maksimal tilmeldingsbonus på op til $1.000 som en velkomstbelønning. Dette er en fantastisk måde at udvide din handelsoplevelse med yderligere fordele, mens du opmuntrer andre til at deltage og tjene deres egne belønninger.
Sådan bruger du henvisningskoden B I T G E T
Henvisningskoden B I T G E T er tilgængelig for nye brugere, som endnu ikke er registreret på børsen. Hvis du allerede har en konto, vil du desværre ikke kunne bruge henvisningskoden.
B I T G E T tilbyder dog flere andre måder at deltage i kampagner og optjene belønninger på. Lad os se på disse alternativer.
For B I T G E T nybegyndere er her trin-for-trin instruktioner om, hvordan man ansøger om en henvisningskode:
For at komme i gang skal du besøge B I T G E T og klikke på den blå "Log ind"-knap.
Angiv nøjagtige brugeroplysninger, da de vil blive kontrolleret for overholdelse af KYC- og AML-procedurer.
Når du bliver bedt om din henvisningskode, skal du indtaste qp29.
Fuldfør registreringsprocessen og fuldfør alle nødvendige bekræftelser.
Når alle betingelser er opfyldt, kan du straks modtage velkomstbonussen.
Denne tilgang sikrer, at nye brugere nemt kan gennemføre registreringsprocessen selv uden en henvisningskode og modtage en velkomstbonus efter at have opfyldt de fastsatte krav.
Hvad er den anbefalede henvisningskode for B I T G E T?
Henvisningskode B I T G E T - qp29. For at få 30 % rabat på din B I T G E T-kommission skal du blot følge disse trin:
Registrer en ny konto hos B I T G E T.
Sørg for at bruge referencekoden B I T G E T qp29.
Hvor meget er henvisningsbonussen for B I T G E T?
Inviter dine venner til at deltage i B I T G E T og vind en del af henvisningspræmiepuljen sammen! Hver ven, du henviser, kan tjene $50, op til et maksimum på $1.000 pr. bruger. Brugere kan invitere venner til at registrere sig hos B I T G E T. Hvis de opfylder alle kravene, vil du og dine venner modtage handelsbonusser på $50 op til maksimumgrænsen.
Hvordan får jeg B I T G E T bonussen?
Optjen point dagligt og veksle dem til USDT. Gennemfør udfordringen inden for syv dage for at låse op for alle belønninger. Tilmeld dig for at modtage en velkomstpakke til en værdi af $1.000. Indbetal mindst $50 for at optjene 200 point. Lav din første handel til en værdi af mindst $50 og optjen 500 point.
Anvendes handelskommissionsrabatter automatisk?
Absolut. Når du registrerer dig med vores eksklusive henvisningskode B I T G E T qp29, vil 30% rabatten blive anvendt automatisk. Der kræves ingen yderligere handling. Du skal bare dykke ned i handel og nyde godt af en permanent 30 % rabat på alle kommissioner.

0 Replies