Default Search Provider GPO - image search

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-817112%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDefault%20Search%20Provider%20GPO%20-%20image%20search%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-817112%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20trying%20to%20configure%20the%26nbsp%3B%22Default%20Search%20Provider%22%20GPO%20policies%2C%20but%20am%20struggling%20with%20the%20%22Parameters%20for%20an%20image%20URL%20that%20uses%20POST%22%20and%20%22Specifies%20the%20search-by-image%20feature%20for%20the%20default%20search%20provider%22%20policies.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20other%20policies%20like%20Search%20URL%20and%20Suggestion%20URL%20already%20have%20the%20correct%20example%20code%20for%20Bing%20and%20Google%20included%20in%20the%20description.%26nbsp%3B%20Please%20can%20you%20update%20the%20ADMX%20with%20the%20correct%20code%20for%20the%20image%20searching%20feature%20on%20Bing%20and%20Google.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-888786%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Default%20Search%20Provider%20GPO%20-%20image%20search%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-888786%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F396562%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Tom_Fox%3C%2FA%3E%26nbsp%3BApologies%20for%20missing%20your%20post.%20I%E2%80%99ve%20shared%20this%20with%20Search%20feature%20team%20to%20look%20into.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

I am trying to configure the "Default Search Provider" GPO policies, but am struggling with the "Parameters for an image URL that uses POST" and "Specifies the search-by-image feature for the default search provider" policies.

 

The other policies like Search URL and Suggestion URL already have the correct example code for Bing and Google included in the description.  Please can you update the ADMX with the correct code for the image searching feature on Bing and Google.

1 Reply

@Tom_Fox Apologies for missing your post. I’ve shared this with Search feature team to look into.