Error Deploying WVD Provisioned Pool

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1378721%22%20slang%3D%22en-US%22%3EError%20Deploying%20WVD%20Provisioned%20Pool%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1378721%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20successfully%20deployed%20a%20WVD%20Provisioned%20pool%20this%20past%20Saturday.%20I%20deleted%20it%20due%20to%20it%20failing%20the%20client%20domain%20registration.%20Since%20then%20I%20cannot%20provision%20a%20new%20WVD%20pool.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20get%20this%20error%20every%20time%3A%3C%2FP%3E%3CP%3EErrors%20%3A%20%22%3CSPAN%3EThe%20template%20deployment%20'rds.wvd-provision-host-pool-20200511083928'%20is%20not%20valid%20according%20to%20the%20validation%20procedure.%20The%20tracking%20id%20is%20'adcf639c-0ff5-413e-b596-8e34bc7260ca'.%20See%20inner%20errors%20for%20details.%22%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20assistance%20would%20be%20appreciated.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1378734%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Error%20Deploying%20WVD%20Provisioned%20Pool%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1378734%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThis%20could%20be%20a%20VM%20quota%20issue%2C%20try%20removing%20any%20unused%20VMs%20from%20your%20subscription%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAlso%20have%20a%20look%20at%20some%20of%20the%20steps%20here%20-%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fgithub.com%2FAzure%2FRDS-Templates%2Fissues%2F244%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fgithub.com%2FAzure%2FRDS-Templates%2Fissues%2F244%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F662803%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40WakuWaku98%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

I successfully deployed a WVD Provisioned pool this past Saturday. I deleted it due to it failing the client domain registration. Since then I cannot provision a new WVD pool.

I get this error every time:

Errors : "The template deployment 'rds.wvd-provision-host-pool-20200511083928' is not valid according to the validation procedure. The tracking id is 'adcf639c-0ff5-413e-b596-8e34bc7260ca'. See inner errors for details."

Any assistance would be appreciated.

1 Reply
Highlighted

This could be a VM quota issue, try removing any unused VMs from your subscription

 

Also have a look at some of the steps here - https://github.com/Azure/RDS-Templates/issues/244

 

 @WakuWaku98