Microsoft Power Automate Flow for Outlook.com keep breaking when account uses Multi Factor Auth

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1256922%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMicrosoft%20Power%20Automate%20Flow%20for%20Outlook.com%20keep%20breaking%20when%20account%20uses%20Multi%20Factor%20Auth%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1256922%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20use%20Office%20365%20Family%20and%20have%20build%20some%20Power%20Automate%20Flows%20to%20send%20me%20alerts%20when%20certain%20mails%20arrive%20and%20to%20clean%20up%20after%20a%20period%20of%20time.%20However%20the%20connection%20to%20the%20mailbox%20keep%20breaking%20causing%20the%20Flow%20not%20to%20function.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFor%20Office%20365%20business%20I%20can%20find%20procedures%20how%20to%20fix%20this%20by%20setting%20trusted%20zones%20for%20MFA.%20Off%20course%20this%20is%20not%20possible%20for%20Outlook.com%3C%2FP%3E%3CP%3EAlso%20I%20have%20found%20some%20users%20that%20indicate%20that%20I%20should%20use%20the%20%22FIx%20Connection%22%20option%20when%20this%20appears%20when%20I%20open%20Power%20Automate.%20I%20have%20tried%20this%2C%20but%20it%20does%20not%20work%20(appears%20to%20do%20nothing).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20this%20something%20that%20can%20be%20fixed%3F%20(Without%20disabling%20MFA).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERegards%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERemco%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1256922%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EFlow%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOutlook%20on%20the%20Web%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EPower%20Automate%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
New Contributor

I use Office 365 Family and have build some Power Automate Flows to send me alerts when certain mails arrive and to clean up after a period of time. However the connection to the mailbox keep breaking causing the Flow not to function. 

For Office 365 business I can find procedures how to fix this by setting trusted zones for MFA. Off course this is not possible for Outlook.com

Also I have found some users that indicate that I should use the "FIx Connection" option when this appears when I open Power Automate. I have tried this, but it does not work (appears to do nothing).

 

Is this something that can be fixed? (Without disabling MFA).

 

Regards,

 

Remco

0 Replies