JSCut not rendering correctly

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1112342%22%20slang%3D%22en-US%22%3EJSCut%20not%20rendering%20correctly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1112342%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20use%20JSCut%20to%20create%20the%20toolpaths%20for%20my%20CNC%20router.%26nbsp%3B%20When%20I%20go%20to%20the%20jscut.org%20web%20page%20everything%20displays%20strangely.%20The%20first%20page%20comes%20up%20really%20small%20and%20when%20you%20click%20on%20launch%20the%20display%20again%20is%20tiny%20with%20the%20exception%20of%20the%20material%20size%20and%20that%20is%20the%20right%20size.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20would%20love%20to%20be%20able%20to%20use%20Edge%20Chrome%20as%20it%20works%20very%20well%20with%20every%20other%20site%20that%20I%20have%20tried.%20I%20have%20to%20go%20back%20to%20Chrome%20to%20render%20the%20screen%20properly.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1112342%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EJSCut%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

I use JSCut to create the toolpaths for my CNC router.  When I go to the jscut.org web page everything displays strangely. The first page comes up really small and when you click on launch the display again is tiny with the exception of the material size and that is the right size.

I would love to be able to use Edge Chrome as it works very well with every other site that I have tried. I have to go back to Chrome to render the screen properly.

0 Replies