Xfinity stream sound

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2479060%22%20slang%3D%22en-US%22%3EXfinity%20stream%20sound%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2479060%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20did%20a%20fairly%20thorough%20search%20on%20this%20and%20couldn't%20find%20anything%20that%20references%20my%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20been%20trying%20to%20switch%20to%20Edge%20as%20my%20main%20streaming%20browser%2C%20mostly%20because%20of%20how%20well%20it%20performs%20with%20video%20streaming%20across%20providers.%20I've%20got%20a%20unique%20issue%20with%20xfinity%20stream%20(%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwww.xfinity.com%2Fstream%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fwww.xfinity.com%2Fstream%2F%3C%2FA%3E)%20where%20when%20I%20select%20a%20different%20channel%2C%20sound%20is%20completely%20lost%20unless%20the%20tab%20is%20refreshed.%20I%20haven't%20experienced%20this%20with%20other%20services.%20It's%20not%20a%20big%20deal%2C%20but%20refreshing%20the%20site%20takes%20some%20time%2C%20regardless%20of%20computer%20or%20internet.%20It%20just%20hurts%20my%20virtual%20channel%20surfing%20ability%26nbsp%3B%3CIMG%20class%3D%22lia-deferred-image%20lia-image-emoji%22%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Fhtml%2F%400277EEB71C55CDE7DB26DB254BF2F52B%2Fimages%2Femoticons%2Flaugh_40x40.gif%22%20alt%3D%22%3Alol%3A%22%20title%3D%22%3Alol%3A%22%20%2F%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20had%20a%20dig%20through%20the%20settings%20and%20made%20sure%20the%20browser%20isn't%20automatically%20muting%20the%20tab%20for%20some%20reason%2C%20really%20not%20sure%20what%20else%20to%20try.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20any%20help%2C%20happy%20to%20be%20in%20the%20community!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hello,

 

I did a fairly thorough search on this and couldn't find anything that references my issue.

 

I've been trying to switch to Edge as my main streaming browser, mostly because of how well it performs with video streaming across providers. I've got a unique issue with xfinity stream (https://www.xfinity.com/stream/) where when I select a different channel, sound is completely lost unless the tab is refreshed. I haven't experienced this with other services. It's not a big deal, but refreshing the site takes some time, regardless of computer or internet. It just hurts my virtual channel surfing ability :lol:

 

I had a dig through the settings and made sure the browser isn't automatically muting the tab for some reason, really not sure what else to try.

 

Thanks for any help, happy to be in the community!

0 Replies