SOLVED

Passwordless Configuration

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3285830%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPasswordless%20Configuration%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3285830%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Everyone%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20just%20configuring%20passwordless%20authentication%20using%20Microsoft%20Authenticator%20and%20able%20to%20add%20work%20account%20on%20Authenticator%20App.%20My%20configuration%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Ronger03_0-1649946697747.png%22%20style%3D%22width%3A%20561px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F364202i9ACC89BE862ADBE9%2Fimage-dimensions%2F561x216%3Fv%3Dv2%22%20width%3D%22561%22%20height%3D%22216%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Ronger03_0-1649946697747.png%22%20alt%3D%22Ronger03_0-1649946697747.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EBut%20for%20some%20reason%20it%20does%20not%20working.%20Instead%20of%20matching%20the%20number%20after%20entering%20username%2C%20it%20prompt%20me%20to%20enter%20password%20and%20only%20matching%20the%20number%20after%20that.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Ronger03_1-1649947027001.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F364206i52EED6A38E711CE5%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Ronger03_1-1649947027001.png%22%20alt%3D%22Ronger03_1-1649947027001.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20have%20any%20ideas%20on%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3285830%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAzure%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3287669%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Passwordless%20Configuration%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3287669%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20found%20out%20that%20I%20did%20not%20register%20my%20mobile%20device%20with%20Azure%20AD%20so%20it%20didn't%20work%20as%20expected.%20After%20registering%20my%20Mobile%20Device%2C%20it's%20working%20now.%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi Everyone,

 

I've just configuring passwordless authentication using Microsoft Authenticator and able to add work account on Authenticator App. My configuration:

Ronger03_0-1649946697747.png

But for some reason it does not working. Instead of matching the number after entering username, it prompt me to enter password and only matching the number after that.

Ronger03_1-1649947027001.png

Anyone have any ideas on this?

 

Thanks!

1 Reply
best response confirmed by Ronger03 (New Contributor)
Solution
I found out that I did not register my mobile device with Azure AD so it didn't work as expected. After registering my Mobile Device, it's working now.