SOLVED
Home

Azure Data Factory - HANA ( Table Browse Issue )

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-857012%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAzure%20Data%20Factory%20-%20HANA%20(%20Table%20Browse%20Issue%20)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-857012%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ELet%20me%20know%20if%20it%20ring%20any%20bells%20for%20the%20below%20issue%20%E2%80%93%20Azure%20%26amp%3B%20HANA%20connectivity.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20setup%20a%20Integration%20Runtime%20(along%20with%20HANA%20client%20)%20in%20my%20Desktop%20in%20order%20to%20form%20the%20connection%20between%20HANA%20and%20Azure%20(%20ADF%20).%20The%20connection%20validates%20all%20fine.%20However%20when%20I%20browse%20the%20tables%20from%20the%20Azure%20ADF%20connection%20if%20only%20gives%20me%20handful%20of%20tables%20under%20%E2%80%9CSYS%E2%80%9D%20schema%20from%20HANA.%20Can%20you%20guess%20a%20reason%20%3F.%26nbsp%3B%20(%20user%20has%20no%20privilege%20issues%20)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F131939i09F03F13B17E65AC%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_0.jpeg%22%20title%3D%22clipboard_image_0.jpeg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-857012%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAzure%20Data%20Factory%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-860103%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Azure%20Data%20Factory%20-%20HANA%20(%20Table%20Browse%20Issue%20)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-860103%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThe%20issue%20was%20with%20the%20port%20number.%20In%20HANA%202%2C%203013%20reaches%20out%20only%20to%20System%20DB%20so%20we%20updated%20the%20port%20number%20to%2030041%20to%20reach%20out%20to%20the%20tenant%20DB%20and%20it%20worked%20fine.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
SidzOne9
Occasional Contributor

 

Let me know if it ring any bells for the below issue – Azure & HANA connectivity.

 

I have setup a Integration Runtime (along with HANA client ) in my Desktop in order to form the connection between HANA and Azure ( ADF ). The connection validates all fine. However when I browse the tables from the Azure ADF connection if only gives me handful of tables under “SYS” schema from HANA. Can you guess a reason ?.  ( user has no privilege issues )

 

clipboard_image_0.jpeg

 

1 Reply
Solution

The issue was with the port number. In HANA 2, 3013 reaches out only to System DB so we updated the port number to 30041 to reach out to the tenant DB and it worked fine.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
46 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
29 Replies