Not all results are displayed in the reasults web part

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1538190%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENot%20all%20results%20are%20displayed%20in%20the%20reasults%20web%20part%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1538190%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20using%20Sharepoint%20online.%20In%20the%20Search%20Result%20Web%20Part%20I%20created%20a%20few%20properties%20under%20%22Manage%20Columns%22%2C%20the%20content%20of%20which%20should%20be%20output%20as%20the%20result%20of%20the%20search.%20They%20are%20refinable%20strings.%20These%20are%20all%20defined%20in%20the%20same%20way.%20However%2C%20an%20output%20only%20appears%20for%20some%20of%20these%20properties.%20In%20contrast%2C%20the%20filter%20function%20in%20the%20%E2%80%9CSearch%20Filters%E2%80%9D%20Web%20Part%20works%20for%20all%20of%20the%20selected%20properties.%20Does%20anyone%20have%20any%20idea%20why%20the%20output%20is%20not%20complete%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1547607%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Not%20all%20results%20are%20displayed%20in%20the%20reasults%20web%20part%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1547607%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThe%20main%20issue%20is%20solved%20by%20configuring%20the%20result%20source.%20But%20there%20is%20still%20the%20issue%20with%20missing%20properties%20in%20the%20output.%20Help%20is%20very%20welcome.%20The%20web%20parts%20we%20use%20are%20from%20PNP%20Modern%20Search%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I'm using Sharepoint online. In the Search Result Web Part I created a few properties under "Manage Columns", the content of which should be output as the result of the search. They are refinable strings. These are all defined in the same way. However, an output only appears for some of these properties. In contrast, the filter function in the “Search Filters” Web Part works for all of the selected properties. Does anyone have any idea why the output is not complete?

 

1 Reply
The main issue is solved by configuring the result source. But there is still the issue with missing properties in the output. Help is very welcome. The web parts we use are from PNP Modern Search