powerpoint issues with slide content disappearing after last animation

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1668615%22%20slang%3D%22en-US%22%3Epowerpoint%20issues%20with%20slide%20content%20disappearing%20after%20last%20animation%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1668615%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20a%2050%20slide%20presentation.%26nbsp%3B%20The%20last%205%20or%20so%20slides%20have%20an%20issue%3A%20after%20my%20last%20animation%20is%20triggered%20by%20a%20mouse%20click%2C%20the%20object%20completes%20its%20animation%2C%20then%20the%20whole%20slide%20goes%20blank%20except%20for%20the%20title%2C%20and%20none%20of%20the%20content%20of%20the%20slide%20reappears.%26nbsp%3B%20With%20the%20subsequent%20mouse%20click%2C%20it%20advances%20to%20the%20next%20slide.%26nbsp%3B%20I%20have%20checked%20all%20the%20timing%2C%20fade%20and%20exit%20animation%20buttons%20and%20they%20are%20all%20without%20any%20selection%2C%20and%20similar%20to%20the%20previous%20correctly%20working%20slide.%26nbsp%3B%20What%20is%20the%20problem%20that%20I%20am%20missing%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20last%2010%20slides%20were%20copies%2Fpasted%20from%20another%20file.%26nbsp%3B%20Would%20this%20occur%20if%20the%20other%20file%20was%20created%20on%20an%20Apple%20platform%3F%26nbsp%3B%20I%20am%20using%20Microsoft%20platform.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1668615%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
New Contributor

I have a 50 slide presentation.  The last 5 or so slides have an issue: after my last animation is triggered by a mouse click, the object completes its animation, then the whole slide goes blank except for the title, and none of the content of the slide reappears.  With the subsequent mouse click, it advances to the next slide.  I have checked all the timing, fade and exit animation buttons and they are all without any selection, and similar to the previous correctly working slide.  What is the problem that I am missing?

The last 10 slides were copies/pasted from another file.  Would this occur if the other file was created on an Apple platform?  I am using Microsoft platform.

0 Replies