New tab customization

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22%5C%26quot%3Blingo-sub-3159487%5C%26quot%3B%22%20slang%3D%22%5C%26quot%3Ben-US%5C%26quot%3B%22%3ENew%20tab%20customization%26lt%3B%5C%2Flingo-sub%26gt%3B%3CLINGO-BODY%20id%3D%22%5C%26quot%3Blingo-body-3159487%5C%26quot%3B%22%20slang%3D%22%5C%26quot%3Ben-US%5C%26quot%3B%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%5C%26quot%3B%5C%26quot%3B%22%3E%3CP%20class%3D%22%5C%26quot%3B%5C%26quot%3B%22%3EHi%2C%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20the%20new%20version%20of%20MS%20Edge%20installed%20via%20Windows%2010%20update.%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20new%20tab%20button%20opens%20a%20page%20with%20only%20an%20empty%20page%20with%20the%20Edge%20logo%20and%20a%20search%20box.%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20I%20use%20the%20button%20on%20edge%3A%2F%2Fsettings%2FnewTabPage%20below%3A%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22%5C%26quot%3B%5C%26quot%3B%22%3ECustomize%20your%20new%20tab%20page%20layout%20and%20content%26lt%3B%5C%2FSPAN%26gt%3B%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CP%3Eit%20just%20sends%20me%20back%20to%20the%20very%20same%20empty%20new%20page.%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20any%20help.%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%26lt%3B%5C%2FDIV%26gt%3B%26lt%3B%5C%2FDIV%26gt%3B%26lt%3B%5C%2FDIV%26gt%3B%26lt%3B%5C%2FDIV%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%20class%3D%22%5C%26quot%3B%5C%26quot%3B%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%5C%26quot%3B%5C%26quot%3B%22%3E%26nbsp%3B%26lt%3B%5C%2FDIV%26gt%3B%26lt%3B%5C%2FDIV%26gt%3B%26lt%3B%5C%2Flingo-body%26gt%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3159487%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENew%20tab%20customization%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3159487%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CP%20class%3D%22%22%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20the%20new%20version%20of%20MS%20Edge%20installed%20via%20Windows%2010%20update.%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20new%20tab%20button%20opens%20a%20page%20with%20only%20an%20empty%20page%20with%20the%20Edge%20logo%20and%20a%20search%20box.%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20I%20use%20the%20button%20on%20edge%3A%2F%2Fsettings%2FnewTabPage%20below%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22%22%3ECustomize%20your%20new%20tab%20page%20layout%20and%20content%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CP%3Eit%20just%20sends%20me%20back%20to%20the%20very%20same%20empty%20new%20page.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20any%20help.%3C%2FP%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hi,

 

I have the new version of MS Edge installed via Windows 10 update.

The new tab button opens a page with only an empty page with the Edge logo and a search box.

When I use the button on edge://settings/newTabPage below:

Customize your new tab page layout and content

it just sends me back to the very same empty new page.

 

Thanks for any help.

 
0 Replies