issue with deploying CSP storefront to azure

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1339503%22%20slang%3D%22en-US%22%3Eissue%20with%20deploying%20CSP%20storefront%20to%20azure%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1339503%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Efirst%20of%20all%20the%20readme.md%20need%20to%20be%20updated%20as%20this%20part%20is%20different%20%60Build%20%26amp%3B%20Deploy%20on%20your%20own%60%3C%2FP%3E%3CP%3ENow%20I%20have%20tried%20to%20deploy%20through%20the%20deploy%20to%20azure%20button%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20got%20this%20error%3CBR%20%2F%3E%60%60%60%3CBR%20%2F%3EDeployment%20to%20resource%20group%20'new-test'%20failed.%3CBR%20%2F%3EAdditional%20details%20from%20the%20underlying%20API%20that%20might%20be%20helpful%3A%20At%20least%20one%20resource%20deployment%20operation%20failed.%20Please%20list%20deployment%20operations%20for%20details.%20Please%20see%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Faka.ms%2FDeployOperations%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Faka.ms%2FDeployOperations%3C%2FA%3E%20for%20usage%20details.%3CBR%20%2F%3E%60%60%60%3CBR%20%2F%3Etried%20to%20deploy%20with%20visual%20studio%202019%20got%20the%20same%20thing%3CBR%20%2F%3Efollowing%20this%20article%20(which%20was%20out%20of%20date)%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Farchive%2Fblogs%2Fiwilliams%2Freseller-storefront%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Farchive%2Fblogs%2Fiwilliams%2Freseller-storefront%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3Eafter%20the%20second%20attempt%20it%20built%20successfully%20(just%20did%20redeploy%20without%20any%20modifications)%3C%2FP%3E%3CP%3Ebut%20still%20got%20the%20default%20page%20with%20this%20text%3C%2FP%3E%3CP%3E%60%60%60%3CBR%20%2F%3EHey%2C%20App%20Service%20developers!%3C%2FP%3E%3CP%3EYour%20app%20service%20is%20up%20and%20running.%3CBR%20%2F%3ETime%20to%20take%20the%20next%20step%20and%20deploy%20your%20code.%3CBR%20%2F%3E%60%60%60%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3Etried%20to%20publish%20by%20the%20publish%20option%20in%20visual%20studio%3C%2FP%3E%3CP%3Efilled%20all%20the%20option%20%60Web.config%60%3C%2FP%3E%3CP%3Edid%20not%20any%20option%20that%20says%20secret%20key%20to%20fill%3CBR%20%2F%3Epublish%20succeeded%2C%20opened%20the%20site%20got%20the%20following%20message%20in%20the%20browser%3C%2FP%3E%3CP%3E%60%60%60%3CBR%20%2F%3E%5BAdalServiceException%3A%20Response%20status%20code%20does%20not%20indicate%20success%3A%20401%20(Unauthorized).%5D%3CBR%20%2F%3EMicrosoft.Identity.Core.OAuth2.%3CGETRESPONSEASYNC%3Ed__18%601.MoveNext()%20in%20D%3A%5Ca%5C1%5Cs%5Csrc%5CMicrosoft.IdentityModel.Clients.ActiveDirectory%5CCore%5COAuth2%5COAuthClient.cs%3A66%3C%2FGETRESPONSEASYNC%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%5BAdalServiceException%3A%20AADSTS7000215%3A%20Invalid%20client%20secret%20is%20provided.%3CBR%20%2F%3ETrace%20ID%3A%206c8d61c0-69fd-45b0-a796-6e20a4b83500%3CBR%20%2F%3ECorrelation%20ID%3A%20bfd2304e-86f4-4b0d-b1d7-409c7a1db9aa%3CBR%20%2F%3ETimestamp%3A%202020-04-27%2001%3A06%3A26Z%5D%3CBR%20%2F%3E%60%60%60%3C%2FP%3E%3CDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22gtx-trans-icon%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1339503%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EApp%20Services%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EAzure%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EAzure%20Resource%20Management%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EData%20%2B%20Storage%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%20Tools%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

first of all the readme.md need to be updated as this part is different `Build & Deploy on your own`

Now I have tried to deploy through the deploy to azure button

I got this error
```
Deployment to resource group 'new-test' failed.
Additional details from the underlying API that might be helpful: At least one resource deployment operation failed. Please list deployment operations for details. Please see https://aka.ms/DeployOperations for usage details.
```
tried to deploy with visual studio 2019 got the same thing
following this article (which was out of date)
https://docs.microsoft.com/en-us/archive/blogs/iwilliams/reseller-storefront

after the second attempt it built successfully (just did redeploy without any modifications)

but still got the default page with this text

```
Hey, App Service developers!

Your app service is up and running.
Time to take the next step and deploy your code.
```


tried to publish by the publish option in visual studio

filled all the option `Web.config`

did not any option that says secret key to fill
publish succeeded, opened the site got the following message in the browser

```
[AdalServiceException: Response status code does not indicate success: 401 (Unauthorized).]
Microsoft.Identity.Core.OAuth2.<GetResponseAsync>d__18`1.MoveNext() in D:\a\1\s\src\Microsoft.IdentityModel.Clients.ActiveDirectory\Core\OAuth2\OAuthClient.cs:66

[AdalServiceException: AADSTS7000215: Invalid client secret is provided.
Trace ID: 6c8d61c0-69fd-45b0-a796-6e20a4b83500
Correlation ID: bfd2304e-86f4-4b0d-b1d7-409c7a1db9aa
Timestamp: 2020-04-27 01:06:26Z]
```

 
1 Reply

@khaled94 the issue seems to be with access, do you have the correct credentials to create service principals in your Azure AD?

 

[AdalServiceException: Response status code does not indicate success: 401 (Unauthorized).]
Microsoft.Identity.Core.OAuth2.<GetResponseAsync>d__18`1.MoveNext() in D:\a\1\s\src\Microsoft.IdentityModel.Clients.ActiveDirectory\Core\OAuth2\OAuthClient.cs:66

[AdalServiceException: AADSTS7000215: Invalid client secret is provided.
Trace ID: 6c8d61c0-69fd-45b0-a796-6e20a4b83500
Correlation ID: bfd2304e-86f4-4b0d-b1d7-409c7a1db9aa
Timestamp: 2020-04-27 01:06:26Z]