SOLVED

Login issues with PowerApps.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-84633%22%20slang%3D%22en-US%22%3ELogin%20issues%20with%20PowerApps.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-84633%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI've%20managed%20to%20create%20PowerApps%20within%20my%20browsers%2C%20but%20when%20I%20try%20to%20login%20using%20the%20App%20nothing%20seems%20to%20happen.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F16785i09A28A4DABA31773%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22login.PNG%22%20title%3D%22login.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThen%20I%20get%20add%20my%20password%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20657px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F16786i2F9FD12C75D88313%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22Login2.PNG%22%20title%3D%22Login2.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eand%20then%20nothing%20happens....%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20I%20do%20the%20same%20on%20my%20windows%2010%20mobile%20it%20works%20all%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnybody%20else%20seeing%20this%20behaviour%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-84633%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EPowerApps%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-85200%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Login%20issues%20with%20PowerApps.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-85200%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThis%20issue%20was%20related%20to%20a%20proxy%20server%20sitting%20in%20the%20way.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
MVP

I've managed to create PowerApps within my browsers, but when I try to login using the App nothing seems to happen.

 

login.PNG

 

Then I get add my password:

Login2.PNG

 

and then nothing happens....

 

When I do the same on my windows 10 mobile it works all fine.

 

Anybody else seeing this behaviour?

 

 

 

1 Reply
best response confirmed by Pieter Veenstra (MVP)
Solution

This issue was related to a proxy server sitting in the way.