Home

Searching for Teams to Join not working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-395499%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESearching%20for%20Teams%20to%20Join%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-395499%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EIn%20Teams%2C%20when%20I%20search%20for%20groups%20that%20I%20know%20to%20exist%2C%20the%20are%20not%20getting%20found.%20The%20existing%20SPO%20site%20does%20show%20in%20the%20SPO%20Admin%20Center.%20Is%20anyone%20else%20seeing%20this%20problem%3F%3C%2FP%3E%3CP%3ESearching%20for%20the%20groups%20in%20O365%20Admin%20Center%20is%20failing%20to%20find%20them%20also.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-395499%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-401125%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Searching%20for%20Teams%20to%20Join%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-401125%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESounds%20to%20me%20like%20they%20were%20deleted%20%3Ap%3C%2Fimg%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Dean Gross
Respected Contributor

In Teams, when I search for groups that I know to exist, the are not getting found. The existing SPO site does show in the SPO Admin Center. Is anyone else seeing this problem?

Searching for the groups in O365 Admin Center is failing to find them also.

 

1 Reply
Sounds to me like they were deleted :p
Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
46 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
30 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies