Home

SRS/Surface Hub search not returning people

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-890952%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESRS%2FSurface%20Hub%20search%20not%20returning%20people%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-890952%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHoping%20I%20am%20able%20to%20explain%20this%20adequately.%26nbsp%3B%20Issue%20is%20occurring%20across%20multiple%20SRS%20and%20Surface%20Hubs.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20starting%20an%20ad-hoc%20meeting%20on%20both%20devices%2C%20when%20searching%20for%20people%2C%20results%20are%20very%20inconsistent.%26nbsp%3B%20When%20you%20start%20typing%20in%20letters%20to%20find%20someone%2C%20if%20you%20type%203%20letters%20you%20may%20receive%20results.%26nbsp%3B%20If%20you%20add%20a%204th%20letter%20and%20then%20a%205th%20letter%2C%20there%20are%20not%20results.%26nbsp%3B%20If%20you%20type%20in%20a%206th%20letter%2C%20you%20will%20receive%20results.%26nbsp%3B%20Add%20a%207th%20letter%20and%20you%20continue%20to%20receive%20the%20error%20No%20Results%20Found.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMind%20you%20that%20these%20results%20are%20totally%20inconsistent.%26nbsp%3B%20Sometimes%20you%20need%20to%20type%204%20letter%20to%20receive%20results%20but%20adding%20the%205th%20letter%20results%20in%20nothing%20found.%26nbsp%3B%20Same%20weirdness%20happens%20when%20you%20back%20letters%20out.%26nbsp%3B%20My%20next%20test%20is%20to%20try%20this%20in%20a%20Teams%20meeting%20on%20the%20same%20devices.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EJust%20put%20a%20new%20Hub%202%20in%20our%20C-Suite%20and%20want%20to%20resolve%20this%20quickly%20before%20frustration%20rises.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-890952%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESRS%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESurface%20Hub%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETeams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Michael Littleton
New Contributor

Hoping I am able to explain this adequately.  Issue is occurring across multiple SRS and Surface Hubs.

 

When starting an ad-hoc meeting on both devices, when searching for people, results are very inconsistent.  When you start typing in letters to find someone, if you type 3 letters you may receive results.  If you add a 4th letter and then a 5th letter, there are not results.  If you type in a 6th letter, you will receive results.  Add a 7th letter and you continue to receive the error No Results Found.

 

Mind you that these results are totally inconsistent.  Sometimes you need to type 4 letter to receive results but adding the 5th letter results in nothing found.  Same weirdness happens when you back letters out.  My next test is to try this in a Teams meeting on the same devices.

 

Just put a new Hub 2 in our C-Suite and want to resolve this quickly before frustration rises.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
46 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
29 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies