Home

Date shown incorrect on the Tech Community site

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-699030%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDate%20shown%20incorrect%20on%20the%20Tech%20Community%20site%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-699030%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20there%2C%3C%2FP%3E%3CP%3ENot%20related%20to%20Edge%2C%20but%20to%20the%20Tech%20Community%20site.%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20site%20does%20not%20shows%20the%20date%20correctly%2C%20can%20you%20please%20pass%20on%20the%20feedback%20to%20the%20site%20maintainers%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHere's%20an%20example%20of%20the%20same%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F119234i594157115ECCDE1D%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22image.png%22%20title%3D%22image.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3ENearly%20every%20post%20shows%20the%20date%20incorrectly...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-774329%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Date%20shown%20incorrect%20on%20the%20Tech%20Community%20site%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-774329%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F96222%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Rohit%20Yadav%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EIt%20appears%20that%20this%20has%20been%20corrected.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EGabriel%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-776056%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Date%20shown%20incorrect%20on%20the%20Tech%20Community%20site%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-776056%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F299596%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40v-gapart%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bit%20is%20not%20resolved%20yet.%20Check%20the%20snip%20below...%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F124679i08F7648A76882D92%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22image.png%22%20title%3D%22image.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Frequent Contributor

Hi there,

Not related to Edge, but to the Tech Community site.

The site does not shows the date correctly, can you please pass on the feedback to the site maintainers?

 

Here's an example of the same:

image.png

Nearly every post shows the date incorrectly...

 

Thanks

2 Replies

@Rohit Yadav 

 

It appears that this has been corrected.

 

Gabriel

@v-gapart it is not resolved yet. Check the snip below...

image.png