Microsoft Tech Community Live:  Microsoft Teams Edition
November 09, 2021, 08:00 AM - 12:00 PM (PST)

Teams notification preview (Summary)

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2821411%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETeams%20notification%20preview%20(Summary)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2821411%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20a%20chatbot%2C%20in%20which%20we%20changed%20to%20Teams%20notification%20preview%20content%20%22Sent%20a%20card%22%20by%20some%20text%2C%20using%20the%20.Summary%20property.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBut%20since%20some%20weeks%20ago%2C%20that%20feature%20doesn't%20work%20anymore.%20The%20message%20sent%20a%20card%20is%20displayed%20%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22GuillaumeCazeu_0-1633598239687.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F315843i6332C51401B0A7C0%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22GuillaumeCazeu_0-1633598239687.png%22%20alt%3D%22GuillaumeCazeu_0-1633598239687.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20anyone%20have%20the%20same%20issue%20%3F%20If%20yes%2C%20did%20you%20fix%20it%20%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20in%20advance%20!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2821411%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUser%20Interface%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hi,

 

We have a chatbot, in which we changed the content of Teams notifications preview "Sent a card" by a custom text (ex: "Hello everyone"), using the BotFramework reply.Summary property.

 

But since some weeks ago, that feature doesn't work anymore. The message "Sent a card" is displayed instead :

GuillaumeCazeu_0-1633598239687.png

 

Does anyone have the same issue ? If yes, did you fix it ?

 

Thanks in advance !

0 Replies