Home

Copying a question with image results in strange error

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-135325%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECopying%20a%20question%20with%20image%20results%20in%20strange%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-135325%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20295px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F25312i5BCA53544570571D%2Fimage-dimensions%2F295x310%3Fv%3D1.0%22%20width%3D%22295%22%20height%3D%22310%22%20alt%3D%22copy%20question%20with%20image.JPG%22%20title%3D%22copy%20question%20with%20image.JPG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%20This%20is%20what%20i%20get%20when%20i%20copy%20a%20question%20with%20an%20image.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EIt%20looks%20like%20I%20can%20crop%20an%20image%2C%20but%20there%20is%20none.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EHas%20anybody%20seen%20this%20before%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-135325%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Ecopying%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EEducation%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EImages%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EQuiz%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Occasional Contributor

 

 

copy question with image.JPG This is what i get when i copy a question with an image.

It looks like I can crop an image, but there is none.

Has anybody seen this before?