Error couldn't receive the items you requested when attaching from OWA

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-87234%22%20slang%3D%22en-US%22%3EError%20couldn't%20receive%20the%20items%20you%20requested%20when%20attaching%20from%20OWA%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-87234%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20we%20try%20and%20attached%20document%20in%20Outlook%20Web%20that%20has%20been%20%22shared%20with%20you%22%20from%20a%20Sharepoint%20teamsite%20we%20can%20see%20the%20folder%20but%20none%20of%20the%20files%20in%20the%20folder.%20All%20we%20get%20is%20a%20error%20saying%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20couldn't%20retrive%20the%20items%20you%20requested.%20Please%20try%20again%20later%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20tried%20from%20different%20account%20and%20different%20PC%20but%20get%20the%20same%20error%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20know%20the%20fix%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-87234%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-227158%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Error%20couldn't%20receive%20the%20items%20you%20requested%20when%20attaching%20from%20OWA%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-227158%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EFound%20the%20root%20cause%20and%20a%20solution%20today.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ETurns%20out%20somebody%20changed%20the%20web%20url%20of%20the%20default%20shared%20documents%20library.%20Probably%20with%20the%20File%20Explorer%20option%20(webdav).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20reverting%20it%20back%20to%20the%20original%20web%20url%20it%20worked%20again.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-226937%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Error%20couldn't%20receive%20the%20items%20you%20requested%20when%20attaching%20from%20OWA%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-226937%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F66924%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Ravi%20Patel%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDid%20you%20resolve%20this%20issue%3F%20If%20so%2C%20what%20was%20the%20root%20cause%20and%20how%20did%20you%20resolve%20this%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EIt%20looks%20like%20we%20have%20a%20similar%20issue%20at%20one%20of%20our%20tenants.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20in%20advance%20for%20your%20answer!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

Hi

When we try and attached document in Outlook Web that has been "shared with you" from a Sharepoint teamsite we can see the folder but none of the files in the folder. All we get is a error saying:

 

We couldn't retrive the items you requested. Please try again later

 

We have tried from different account and different PC but get the same error

 

Anyone know the fix?

 

Thanks

 

2 Replies
Highlighted

Hi @Ravi Patel,

 

Did you resolve this issue? If so, what was the root cause and how did you resolve this?

It looks like we have a similar issue at one of our tenants.

 

Thanks in advance for your answer!

Highlighted

Found the root cause and a solution today.

 

Turns out somebody changed the web url of the default shared documents library. Probably with the File Explorer option (webdav).

 

When reverting it back to the original web url it worked again.