Microsoft forms not loading

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1431251%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMicrosoft%20forms%20not%20loading%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1431251%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20trying%20to%20access%20a%20form%20I%20created%20two%20weeks%20ago%2C%20but%20microsoft%20forms%20is%20not%20loading%20at%20all%20%22%3CSTRONG%3Eforms.office.com%3C%2FSTRONG%3E%3CSPAN%3E%26nbsp%3Btook%20too%20long%20to%20respond.%22%20I've%20tried%20from%20multiple%20devices.%20Is%20anyone%20else%20having%20this%20issue%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EForms%20status%20is%20showing%20as%20healthy%20from%20my%20admin%20account.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1431251%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EError%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EForm%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Enot%20loading%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

I'm trying to access a form I created two weeks ago, but microsoft forms is not loading at all "forms.office.com took too long to respond." I've tried from multiple devices. Is anyone else having this issue?

 

Forms status is showing as healthy from my admin account.

2 Replies

Hi @ClairMcCowlen , no problems over here (The Netherlands).

Have you tried just https://forms.office.com/ in the addressbar without anything behind it?

 

Good luck!

Maurits

@ClairMcCowlen 

I have the same issue did you find an answer ?