Forms pro not working on mobile/iOS

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1627936%22%20slang%3D%22en-US%22%3EForms%20pro%20not%20working%20on%20mobile%2FiOS%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1627936%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20spent%20a%20long%20time%20migrating%20a%20form%20to%20pro%2C%20only%20for%20the%20form%20to%20not%20work%20on%20iPads.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20symptoms%20are%3A%3C%2FP%3E%3CUL%3E%3CLI%3EOn%20first%20opening%20the%20form%2C%20fields%20can%20be%20selected%20but%20no%20data%20can%20be%20entered%20(typing%20on%20the%20keyboard%20does%20nothing)%3C%2FLI%3E%3CLI%3EReloading%2Fopening%20the%20form%20again%20just%20shows%20a%20blank%20white%20screen%20-%20sometimes%20the%20%22loading%22%20icon%20will%20appear%20for%20a%20second%3C%2FLI%3E%3C%2FUL%3E%3CP%3EThe%20old%20form%2C%20which%20I%20have%20had%20to%20revert%20back%20to%2C%20works%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20happens%20on%20iPads%207th%20gen%2C%20Air%202%2C%20running%20various%20versions%20of%20iPadOS13%20and%20my%20iPhone%20XS%20on%2013.6.1.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1627936%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%20Pro%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EiOS%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMobile%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Occasional Visitor

Hi all,

 

I spent a long time migrating a form to pro, only for the form to not work on iPads.

 

The symptoms are:

  • On first opening the form, fields can be selected but no data can be entered (typing on the keyboard does nothing)
  • Reloading/opening the form again just shows a blank white screen - sometimes the "loading" icon will appear for a second

The old form, which I have had to revert back to, works fine.

 

This happens on iPads 7th gen, Air 2, running various versions of iPadOS13 and my iPhone XS on 13.6.1.

0 Replies