Forms not opening

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2427700%22%20slang%3D%22en-US%22%3EForms%20not%20opening%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2427700%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAll%20of%20a%20sudden%20I%20can't%20get%20Forms%20to%20open.%26nbsp%3B%20It%20was%20working%20for%20the%20last%20month%20or%20so%20but%20now%20I%20get%20%22Sorry%2C%20Something%20went%20wrong%2C%20Please%20make%20sure%20you%20have%20permission%20to%20access%20this%20form%22%26nbsp%3B%3CSPAN%3ESession%20id%3A%2020fe2e09-3d11-4620-bea8-fb4be97eda45%2C%20Correlation%20id%3A%20eb485c27-5fa3-4366-86f2-537a663c5746.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EHave%20tried%20both%20Crome%20and%20IE%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EI%20created%20the%20form%2C%20How%20do%20I%20not%20have%20permission%20to%20acccess%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2427700%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESurvey%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Visitor

All of a sudden I can't get Forms to open.  It was working for the last month or so but now I get "Sorry, Something went wrong, Please make sure you have permission to access this form" Session id: 20fe2e09-3d11-4620-bea8-fb4be97eda45, Correlation id: eb485c27-5fa3-4366-86f2-537a663c5746.

Have tried both Crome and IE

 

I created the form, How do I not have permission to acccess?

0 Replies