Forms Error when submitting

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1124050%22%20slang%3D%22en-US%22%3EForms%20Error%20when%20submitting%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1124050%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFirst%20time%20post%2C%20I%20have%20created%20a%20form%20which%20takes%20an%20upload%20file.%20Now%20this%20was%20working%20fine%20all%20of%20yesterday%20however%20now%20today%20when%20I%20try%20to%20submit%20the%20form%20I%20get%20the%20below%20two%20errors.%20the%20first%20one%20is%20when%20I%20hit%20it%20once%20then%20when%20I%20try%20to%20submit%20again%20I%20get%20the%20second%20error.%20The%20files%20do%20however%20get%20saved%20into%20sharepoint%20but%20im%20trying%20to%20create%20a%20flow%20so%20I%20can%20manipulate%20the%20form%20answers%20however%20it%20won't%20be%20getting%20the%20'submission'%20through%20for%20me%20to%20activate%20my%20flow.%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20idea%20why%20this%20is%20happening%3F%20This%20is%20a%20group%20form%20for%20one%20of%20my%20sharepoints.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%20class%3D%22mceNonEditable%20lia-copypaste-placeholder%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1124050%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Visitor

Hi All,

 

First time post, I have created a form which takes an upload file. Now this was working fine all of yesterday however now today when I try to submit the form I get the below two errors. the first one is when I hit it once then when I try to submit again I get the second error. The files do however get saved into sharepoint but im trying to create a flow so I can manipulate the form answers however it won't be getting the 'submission' through for me to activate my flow.

Any idea why this is happening? This is a group form for one of my sharepoints.

 

 

 
0 Replies