Integrations on Azure

  • 59 Blog Articles
Options
516
AkashNarang on Sep 07 2021 01:53 AM
1,008
AkashNarang on Sep 07 2021 01:52 AM
568
mshboul on Sep 07 2021 01:36 AM
730
Omar_Abu_Arisheh on Aug 30 2021 05:41 AM
1,448
Yanbo_Deng on Aug 23 2021 07:28 PM
1,223
xgan on Aug 13 2021 01:39 PM
1,340
talsaifi on Aug 02 2021 11:59 PM
1,475
Mohammed_Barqawi on Aug 02 2021 01:18 AM
1,725
Shree_Divya_M_V on Jul 19 2021 04:52 AM
1,393
Mohammed_Barqawi on Jul 18 2021 10:40 PM
1,204
Mohammed_Barqawi on Jul 18 2021 10:32 PM
1,024
talsaifi on Jul 12 2021 11:34 PM
1,203
Shree_Divya_M_V on Jul 06 2021 06:34 AM
1,080
Mohammed_Barqawi on Jun 22 2021 11:08 AM
1,306
WenJun_Zhang on Jun 20 2021 07:43 AM
1,050
Yanbo_Deng on May 19 2021 11:13 PM
985
Mohammed_Barqawi on May 18 2021 08:52 AM
1,508
talsaifi on May 12 2021 05:58 AM
1,681
Haozhou on Apr 14 2021 08:48 PM
949
WenJun_Zhang on Apr 06 2021 12:46 AM
9,536
nidhipathak on Feb 24 2021 11:50 AM
5,939
talsaifi on Feb 19 2021 12:36 AM
7,250
RohithaH on Jan 28 2021 12:02 AM

Latest Comments

that is helpful, just want to mention that property path seems is changed $opdgName = $currentConnectionObj.Properties.parameterValues.gateway.name $opdgId = $currentConnectionObj.Properties.parameterValues.gateway.id for me it works with below path $opdgName = $currentConnectionObj.properties.param...
0 Likes
Hi @praveensri I am trying to add a custom built in connector that I have made but, regardless, it would be the same if I was trying to add the CosmosDB one mentioned in the article. The add-extensions.ps1 appears to refer to a path /Users/{userId}/.azure-functions-core-tools/Functions/ExtensionBund...
0 Likes
@subhankars , yes the code can be taken from any Git repo. I have just used GitHub in this example.
1 Likes
@praveensri, you were right in that my Nuget cache was old. I have now cleaned that up and rerun the package add so my cache now has the package containing the common dll. However that wasn't the end of the issue. The Microsoft.Azure.Workflows.ServiceProvider.Extensions.Common dll is not being copie...
1 Likes
@Boschy Looks like Nuget cache issue in you local Nuget packages folder. Can you clean up your Microsoft.Azure.Workflows.ServiceProvider.Extensions.CosmosDB Nuget package from your local Nuget folder ( e.,g, C:\users\<userprofile>\.nuget\.. )? Kindly re-add the Nuget package using "dotnet add packag...
0 Likes