Team Site mobile error

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1175773%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETeam%20Site%20mobile%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1175773%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20a%20Team%20Site%20and%20a%20Communication%20site.%20The%20team%20site%20has%20a%20custom%20list%20with%208%20columns.%20I%20want%20a%20link%20that%20points%20to%20the%20new%20item%20form.%20I%20access%20the%20new%20item%20form%20and%20choose%20copy%20link%20and%20take%20the%20URL%20and%20create%20a%20link%20on%20the%20Team%20Site's%20left%20hand%20navigation.%20From%20the%20browser%2C%20the%20link%20takes%20me%20to%20the%20new%20item%20form.%20From%20mobile%20I%20get%20a%20%22something%20went%20wrong%22%20error%20message.%20If%20I%20create%20a%20link%20on%20the%20main%20page%20of%20the%20Team%20site%20the%20link%20works%20in%20both%20mobile%20and%20the%20browser.%20If%20I%20create%20a%20link%20to%20the%20new%20item%20form%20in%20the%20Navigation%20of%20the%20Communication%20site%20it%20works%20on%20both%20browser%20and%20mobile.%20So%2C%20there%20seems%20to%20be%20a%20problem%20with%20links%20to%20the%20new%20item%20page%20in%20the%20Team%20Site%20Navigation.%20Can%20anyone%20replicate%20this%20and%20is%20there%20a%20suggested%20resolution%3F%20Thanks.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1175773%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1177675%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Team%20Site%20mobile%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1177675%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EUpdate...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20use%20the%20old%20naming%20structure%20for%20the%20link%20it%20seems%20to%20work%20correctly%20however%20the%20link%20produced%20by%20the%20Copy%20Link%20feature%20does%20not%20work.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fnationalhousing.sharepoint.com%2Fsites%2Ftm-it%2FLists%2FNewHire%2FNewForm.aspx%3FSource%3Dhttps%253A%252F%252Fnationalhousing%252Esharepoint%252Ecom%252Fsites%252Ftm%252Dit%252FLists%252FNewHire%252FAllItems%252Easpx%26amp%3BContentTypeId%3D0x01006CF2B06CB3F16B4A8B6CEC2AB25A6843%26amp%3BRootFolder%3D%252Fsites%252Ftm%252Dit%252FLists%252FNewHire%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fxxx.sharepoint.com%2Fsites%2Ftm-it%2FLists%2FNewHire%2FNewForm.aspx%3FSource%3Dhttps%253A%252F%252Fxxx%252Esharepoint%252Ecom%252Fsites%252Ftm%252Dit%252FLists%252FNewHire%252FAllItems%252Easpx%26amp%3BContentTypeId%3D0x01006CF2B06CB3F16B4A8B6CEC2AB25A6843%26amp%3BRootFolder%3D%252Fsites%252Ftm%252Dit%252FLists%252FNewHire%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Contributor

I have a Team Site and a Communication site. The team site has a custom list with 8 columns. I want a link that points to the new item form. I access the new item form and choose copy link and take the URL and create a link on the Team Site's left hand navigation. From the browser, the link takes me to the new item form. From mobile I get a "something went wrong" error message. If I create a link on the main page of the Team site the link works in both mobile and the browser. If I create a link to the new item form in the Navigation of the Communication site it works on both browser and mobile. So, there seems to be a problem with links to the new item page in the Team Site Navigation. Can anyone replicate this and is there a suggested resolution? Thanks.

1 Reply
Highlighted

Update...

 

If I use the old naming structure for the link it seems to work correctly however the link produced by the Copy Link feature does not work.

 

 

https://xxx.sharepoint.com/sites/tm-it/Lists/NewHire/NewForm.aspx?Source=https%3A%2F%2Fxxx%2Esharepo...