Sharepoint Site Links not working in Teams

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3290033%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharepoint%20Site%20Links%20not%20working%20in%20Teams%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3290033%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI've%20created%20a%20Sharepoint%20Site%20for%20a%20project%20that%20we%20need%20to%20share%20internally%20-%20we%20need%20it%20accessible%20via%20Teams.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20added%20it%20as%20a%20tab%20in%20Teams%2C%20but%20it's%20not%20working%20properly.%20The%20majority%20of%20people%20are%20unable%20to%20click%20the%20links%20and%20are%20stuck%20on%20the%20homepage%20unless%20they%20open%20the%20site%20in%20their%20browser.%20This%20is%20not%20ideal%20as%20we%20want%20to%20keep%20our%20users%20in%20Teams.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20used%20both%20Sharepoint%20and%20Website%20linking%20features%20within%20teams%20and%20both%20run%20into%20the%20same%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20anyone%20have%20any%20insight%20into%20this%20issue%20and%20how%20to%20resolve%20it%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3290033%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESites%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3298603%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20Site%20Links%20not%20working%20in%20Teams%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3298603%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThanks%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1368254%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40EmilyRM%3C%2FA%3E%26nbsp%3B-%20have%20give%20that%20a%20go%20but%20unfortunately%20still%20the%20same%20for%20me%2C%20hopefully%20the%20issue%20is%20identified%20soon%20and%20a%20fix%20published%2C%20thanks%20again%20%3A)%3C%2Fimg%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3297796%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20Site%20Links%20not%20working%20in%20Teams%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3297796%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIt%20is%20working%20for%20me%20now.%20Entirely%20unsure%20why!%20I%20added%20the%20tab%20to%20a%20private%20channel%20so%20I%20could%20experiment%20with%20it%20and%20it%20was%20working.%20So%20I%20deleted%20the%20tab%20in%20the%20teams%20channel%20where%20it%20wasn't%20working%20and%20re-added%20%26amp%3B%20it%20is%20miraculously%20working.%20Age%20old%20joke%20of%20turning%20things%20off%20and%20on%20again%20a%20few%20times%20in%20IT.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3297751%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20Site%20Links%20not%20working%20in%20Teams%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3297751%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%20-%20I%20have%20noticed%20the%20same%20issue%2C%20any%20fix%20yet%3F%20No%20changes%20have%20been%20my%20our%20side%20as%20far%20as%20i'm%20aware%20and%20was%20previously%20working%20fine%2C%20thanks%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3290144%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20Site%20Links%20not%20working%20in%20Teams%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3290144%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUnfortunately%20not%2C%20but%20I'll%20try%20to%20dig%20into%20this%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3290133%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20Site%20Links%20not%20working%20in%20Teams%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3290133%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F20390%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Andres%20Gorzelany%3C%2FA%3E%26nbsp%3BThanks%2C%20it%20does%20look%20like%20the%20same%20sort%20of%20issue.%20There%20doesn't%20seem%20to%20be%20a%20resolution%20in%20that%20thread%20though%20%3A(%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3290098%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20Site%20Links%20not%20working%20in%20Teams%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3290098%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHello%20Emily%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ELooks%20like%20this%20issue%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-teams%2Fhyperlinks-in-teams-website-stopped-working%2Fm-p%2F3254029%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-teams%2Fhyperlinks-in-teams-website-stopped-working%2Fm-p%2F3254029%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I've created a Sharepoint Site for a project that we need to share internally - we need it accessible via Teams.

 

We have added it as a tab in Teams, but it's not working properly. The majority of people are unable to click the links and are stuck on the homepage unless they open the site in their browser. This is not ideal as we want to keep our users in Teams.

 

We have used both Sharepoint and Website linking features within teams and both run into the same issue.

 

Does anyone have any insight into this issue and how to resolve it?

6 Replies

@Andres Gorzelany Thanks, it does look like the same sort of issue. There doesn't seem to be a resolution in that thread though :(

Unfortunately not, but I'll try to dig into this
Hi - I have noticed the same issue, any fix yet? No changes have been my our side as far as i'm aware and was previously working fine, thanks
It is working for me now. Entirely unsure why! I added the tab to a private channel so I could experiment with it and it was working. So I deleted the tab in the teams channel where it wasn't working and re-added & it is miraculously working. Age old joke of turning things off and on again a few times in IT.

Thanks @EmilyRM - have give that a go but unfortunately still the same for me, hopefully the issue is identified soon and a fix published, thanks again :)