Copy Link not working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2817348%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECopy%20Link%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2817348%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20customised%20a%20SharePoint%20list%20form%20and%20I%20cannot%20get%20the%20url%20from%20the%20%22Copy%20Link%22%20button.%20Is%20this%20something%20anyone%20else%20is%20seeing%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDhiran%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2817348%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ELists%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EPowerApps%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2817467%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Copy%20Link%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2817467%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAre%20you%20trying%20to%20copy%20link%20from%20a%20new%20item%20form%3F%3CBR%20%2F%3ECopy%20link%20is%20supposed%20to%20give%20you%20a%20link%20to%20an%20existing%20item.%20When%20you%20are%20trying%20to%20click%20this%20button%20from%20the%20context%20of%20the%20New%20form%20-%20the%20item%20does%20not%20exist%20yet.%20Hence%20-%20it%20is%20impossible%20to%20construct%20the%20link%3A%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ELet%20me%20know%20if%20this%20helps.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EPlease%20click%20Accept%20as%20solution%20%26amp%3B%20%3Athumbs_up%3A%20if%20my%20answer%20helped%20you%20to%20solve%20your%20issue.%20This%20will%20help%20others%20to%20find%20the%20correct%20solution%20easily.%20If%20the%20answer%20was%20useful%20in%20other%20ways%2C%20please%20consider%20giving%20it%20%E2%80%8C%E2%80%8C%3Athumbs_up%3A%3C%2FLINGO-BODY%3E
Frequent Contributor

Hi,

 

I have customised a SharePoint list form and I cannot get the url from the "Copy Link" button. Is this something anyone else is seeing?

 

Dhiran

2 Replies
Are you trying to copy link from a new item form?
Copy link is supposed to give you a link to an existing item. When you are trying to click this button from the context of the New form - the item does not exist yet. Hence - it is impossible to construct the link:

Let me know if this helps.

Please click Accept as solution & :thumbs_up: if my answer helped you to solve your issue. This will help others to find the correct solution easily. If the answer was useful in other ways, please consider giving it ‌‌:thumbs_up:
Hi,

The copy link button when the new form is opened is supposed to give you a link to the new form so that you can link it to a button on a page if you want. I have used this before for other sites but when I try it now the copy link doesn't return anything.