Plugin buttons go missing due to slow loading

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2426344%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPlugin%20buttons%20go%20missing%20due%20to%20slow%20loading%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2426344%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20pretty%20consistently%20see%20plugin%20buttons%20go%20missing%20in%20the%20Windows%20Outlook%20application%20due%20to%20slow%20loading%20of%20the%20plugin.%26nbsp%3B%20This%20happens%20mainly%20with%20the%20Teams%20plugin%2C%20and%20it%20happened%20when%20we%20were%20a%20Skype%20shop%20as%20well.%26nbsp%3B%20We%20also%20occasionally%20see%20it%20with%20other%20plugins%20as%20well%2C%20like%20Adobe.%26nbsp%3B%20There's%20documentation%20on%20how%20to%20fix%20this%2C%20but%20I've%20been%20unable%20to%20find%20guidance%20on%20how%20to%20make%20it%20stop%20happening.%26nbsp%3B%20Checking%20in%20here%20to%20see%20if%20anyone%20has%20any%20ideas%20or%20if%20you%20experience%20this%20as%20well.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2426344%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOutlook%20for%20Windows%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Super Contributor

We pretty consistently see plugin buttons go missing in the Windows Outlook application due to slow loading of the plugin.  This happens mainly with the Teams plugin, and it happened when we were a Skype shop as well.  We also occasionally see it with other plugins as well, like Adobe.  There's documentation on how to fix this, but I've been unable to find guidance on how to make it stop happening.  Checking in here to see if anyone has any ideas or if you experience this as well.

0 Replies