Teams not working on Chrome MacOS Big Sur

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2512708%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETeams%20not%20working%20on%20Chrome%20MacOS%20Big%20Sur%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2512708%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAfter%20logging%20into%20Teams%20through%20Chrome%20on%20MacOS%20Big%20Sur%2C%20the%20loading%20screen%20takes%20a%20while%20and%20then%20produces%20the%20error%20attached.%20The%20URL%20it%20redirects%20me%20to%20is%20as%20follows...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F_%23%2Foops%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fteams.microsoft.com%2F_%23%2Foops%3C%2FA%3E%20errorCode%3DappLoadOrchestrationPlan_authenticationService_skype-auth%26amp%3BerrorMessage%3DApp%2520loading%2520failed%3A%2520app%2520appLoadOrchestrationPlan_authenticationService_skype-auth%3A%2520authenticationService_skype-auth-renewalTimeout%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20know%20this%20is%20a%20duplication%20of%20a%20similar%20issue%2C%20but%20they%20managed%20to%20get%20theirs%20resolved%2C%20whereas%20I%20haven't%20after%20following%20the%20same%20troubleshooting%20steps%20(clearing%20cache%20etc...)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20live%20chatted%20with%20several%20Microsoft%20agents%20about%20this%20issue%20but%20they%20just%20said%20it%20was%20a%20%22backend%20issue%22%20which%20they'd%20send%20me%20an%20email%20update%20about%20when%20it%20was%20fixed%2C%20but%20several%20weeks%20have%20lapsed%20now%20and%20I'm%20beginning%20to%20think%20they%20were%20just%20giving%20me%20the%20runarounds.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2512708%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

After logging into Teams through Chrome on MacOS Big Sur, the loading screen takes a while and then produces the error attached. The URL it redirects me to is as follows...

 

https://teams.microsoft.com/_#/oops errorCode=appLoadOrchestrationPlan_authenticationService_skype-auth&errorMessage=App%20loading%20failed:%20app%20appLoadOrchestrationPlan_authenticationService_skype-auth:%20authenticationService_skype-auth-renewalTimeout

 

I know this is a duplication of a similar issue, but they managed to get theirs resolved, whereas I haven't after following the same troubleshooting steps (clearing cache etc...)

 

I have live chatted with several Microsoft agents about this issue but they just said it was a "backend issue" which they'd send me an email update about when it was fixed, but several weeks have lapsed now and I'm beginning to think they were just giving me the runarounds.

1 Reply
Do you have any conditional access rules in your org? Can others use chrome on OSX?