Team Login Issue You cant get there from here.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1598014%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETeam%20Login%20Issue%20You%20cant%20get%20there%20from%20here.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1598014%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EDear%20Microsoft%20Team%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EI%20have%20done%20many%20things%20to%20solve%20the%20%3CSTRONG%3E%22Team%20Log%20Issue%20-%20You%20Can't%20Get%20You%20from%20the%20Solution%22%3C%2FSTRONG%3E%2C%20but%20all%20solutions%20are%20only%20workarounds%2C%20is%20there%20any%20permanent%20solution%20to%20this%20problem%3F%20I%20am%20getting%20this%20issue%20again%20after%20a%20few%20weeks.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EIs%20there%20any%20permanent%20solution%20for%20this%3F%20Please%20refer%20to%20the%20attached%20log%20and%20snapshot%20of%20the%20problem%20and%20suggest%20permanent%20solutions.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERegards%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EJugeshwar%20Mahto%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1598014%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1598033%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Team%20Login%20Issue%20You%20cant%20get%20there%20from%20here.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1598033%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECan%20you%20describe%20%2Core%20about%20the%20issue.%20The%20firt%20image%20suggest%20you%20are%20using%20conditional%20access%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

Dear Microsoft Team,


I have done many things to solve the "Team Log Issue - You Can't Get You from the Solution", but all solutions are only workarounds, is there any permanent solution to this problem? I am getting this issue again after a few weeks.


Is there any permanent solution for this? Please refer to the attached log and snapshot of the problem and suggest permanent solutions.

 

Regards,

 

Jugeshwar Mahto

1 Reply
Highlighted
Can you describe ,ore about the issue. The firt image suggest you are using conditional access