Cannot add jenkins connectors on teams channel in MAC

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3453074%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECannot%20add%20jenkins%20connectors%20on%20teams%20channel%20in%20MAC%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3453074%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAfter%20creating%20new%20team%20and%20creating%20new%20channel%20under%20this%20team%20i%20was%20trying%20to%20add%20jenkins%20connectors%20but%20when%20i%20clicked%20%22add%22%20button%20there%20were%20no%20response%20and%20the%20screen%20was%20stuck%20at%20similar%20state%20all%20the%20time.%20I%20tried%20closing%20and%20reopening%20the%20app%20but%20same%20issue%20was%20noticed.%20Can%20anyone%20provide%20me%20any%20solution%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Eshad1605_0-1654048928842.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%22%20image-alt%3D%22Eshad1605_0-1654048928842.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%22%20image-alt%3D%22Eshad1605_0-1654048928842.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3Cspan%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%22%20image-alt%3D%22Eshad1605_0-1654048928842.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3Cimg%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F376623i00D52F0D10B798F9%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Eshad1605_0-1654048928842.png%22%20alt%3D%22Eshad1605_0-1654048928842.png%22%20%2F%3E%3C%2Fspan%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3453074%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3453546%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20add%20jenkins%20connectors%20on%20teams%20channel%20in%20MAC%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3453546%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1409462%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Eshad1605%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThanks%20for%20raising.%20What%20happens%20if%20you%20try%20creating%20this%20in%20the%20Teams%20web%20app%20via%20the%20browser%20(access%20via%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Flogin.Microsoftonline.com%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Flogin.Microsoftonline.com%3C%2FA%3E).%20Same%20issue%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EBest%2C%20Chris%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

After creating new team and creating new channel under this team i was trying to add jenkins connectors but when i clicked "add" button there were no response and the screen was stuck at similar state all the time. I tried closing and reopening the app but same issue was noticed. Can anyone provide me any solution?

Eshad1605_0-1654048928842.png

 

1 Reply

@Eshad1605

 

Thanks for raising. What happens if you try creating this in the Teams web app via the browser (access via https://login.Microsoftonline.com). Same issue?

 

Best, Chris