Forms Pro freezes

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1297128%22%20slang%3D%22ja-JP%22%3EForms%20Pro%20freezes%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1297128%22%20slang%3D%22ja-JP%22%3E%3CP%3EHi%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20need%20a%20help%20with%20Forms%20Pro.%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20been%20enjoying%20forms%20but%20got%20in%20trouble.%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20creating%20forms%20with%20forms%20pro%20and%20try%20to%20SEND%2C%20everytime%20the%20system%20hangs.%3C%2FP%3E%3CP%3ENormal%20version%20works%2C%20but%20only%20when%20I%20use%20PRO.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20successfully%20made%20two%20forms%20with%20pro%20version%2C%20but%20since%20then%20I%20can%20never%20send%20my%20third%20form.%3C%2FP%3E%3CP%3EMy%20PC%20is%20Windows10%20and%20using%20Chrome.%20I%20did%20try%20with%20IE%20and%20Edge%2C%20and%20deleted%20all%20the%20history%3C%2FP%3E%3CP%3Eand%20cookies%20but%20could%20not%20solve%20this%20problem.%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20any%20have%20any%20thoughts%20or%20suggestions%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20attached%20a%20screenshot%20but%20it's%20in%20Japanese...%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20think%20the%20system%20is%20trying%20to%20figure%20out%20how%20many%20invitations%20have%20I%20send%20and%2For%20the%20number%3C%2FP%3E%3CP%3Eof%20flows%20I've%20made%20there's%20this%20typical%20dots%20figure%20showing.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1297128%22%20slang%3D%22ja-JP%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EFreeze%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Ehang%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESurvey%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Occasional Visitor

Hi,

 

I need a help with Forms Pro.

I've been enjoying using Forms but got in trouble.

When creating forms with forms pro and try to SEND, everytime the system hangs.

Normal version works, but only when I use PRO.

I successfully made two forms with pro version, but since then I can never send my third form.

My PC is Windows10 and using Chrome. I did try with IE and Edge, and deleted all the history

and cookies but could not solve this problem.

Does anyone have any thoughts or suggestions?

 

I've attached a screenshot but it's in Japanese...

I think the system is trying to figure out how many invitations have I send and/or the number

of flows I've made since there's this typical dots figure showing.

0 Replies