Home

Forms not proceeding after 2 sections

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1055091%22%20slang%3D%22en-US%22%3EForms%20not%20proceeding%20after%202%20sections%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1055091%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Ehi%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3Ei%20have%20created%20a%20survey%20with%206%20sections.%20However%20when%20we%20do%20the%20test%20run%20it%20shows%20the%20submit%20button%20after%202%20sections%20and%20does%20not%20proceed%20beyond%20section%202.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EPlease%20suggest.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1055091%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1055133%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Forms%20not%20proceeding%20after%202%20sections%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1055133%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F482342%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40shwetas1285%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECould%20be%20a%20branching%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheck%20%3CSTRONG%3E...%3C%2FSTRONG%3E%26nbsp%3Bmenu%20(top%20right%20of%20the%20form)%20%26gt%3B%20%3CSTRONG%3EBranching%26nbsp%3B%3C%2FSTRONG%3Eand%20see%20if%20your%20branching%20stops%20at%20section%20two%20questions%20(e.g.%20a%20question%20may%20say%20%3CSTRONG%3EEnd%20of%20form%3C%2FSTRONG%3E).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20Branching%20is%20not%20in%20the%20menu%20above%2C%20check%20your%20questions%20to%20see%20if%20the%20Branching%20is%20sitting%20there%20(there's%20some%20sort%20of%20update%20coming%20out%20that's%20changing%20the%20Branching%20so%20you%20may%20have%20one%20or%20the%20other%20option).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EGood%20luck!%3C%2FP%3E%3CP%3EDamien%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
shwetas1285
Occasional Visitor

hi All,

i have created a survey with 6 sections. However when we do the test run it shows the submit button after 2 sections and does not proceed beyond section 2. 

Please suggest.

1 Reply

Hi @shwetas1285 

 

Could be a branching issue.

 

Check ... menu (top right of the form) > Branching and see if your branching stops at section two questions (e.g. a question may say End of form).

 

If Branching is not in the menu above, check your questions to see if the Branching is sitting there (there's some sort of update coming out that's changing the Branching so you may have one or the other option).

 

Good luck!

Damien

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
50 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
32 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
15 Replies
Dev channel update to 80.0.355.1 is live
josh_bodner in Discussions on
67 Replies