Forum Discussion
חישוב דמי ניהול
- Apr 06, 2022
ראשית, תודה רבה על המענה שלך,
שנית, חשבתי, שאולי אפשר על ידי כמה חישובים ונוסחאות,
שהיא מציגה את סך ההשקעה כולל הריבית, ואז מקזזים את הקרן של ההשקעה (על ידי חישוב נוסף) PV כגון על ואז אנחנו מקבלים את הריבית/דמי ניהול,
עשיתי ניסוי, וראיתי שהתוצאה אינה שווה לתוצאה של המחשבון דמי ניהול של משרד האוצר, לא יודע למה, אולי מישהו ממכם יודע להסביר,
כמו כן אולי אתם יודעים על עוד נוסחאות שיוכלות לסייע, כגון MIRR או IPMT או FV וכדומה
אני לא מכיר מספיק טוב, את הנוסחאות האלו, לכן אני שואל האם יש מישהו שמכיר ויוכל לסייע,
תודה
שלום
It can't be done with a simple formula...if it were that easy...I'd be an investment professional...unfortunately I have no idea about the subject...but a little bit of Excel (just a little bit:).
Here is an example file where you could do some of the calculations you want.
שלום לירושלים
Hope I was able to help you :).
I know I don't know anything (Socrates)
Was the answer useful? Mark them as helpful!
This will help all forum participants.
ראשית, תודה רבה על המענה שלך,
שנית, חשבתי, שאולי אפשר על ידי כמה חישובים ונוסחאות,
שהיא מציגה את סך ההשקעה כולל הריבית, ואז מקזזים את הקרן של ההשקעה (על ידי חישוב נוסף) PV כגון על ואז אנחנו מקבלים את הריבית/דמי ניהול,
עשיתי ניסוי, וראיתי שהתוצאה אינה שווה לתוצאה של המחשבון דמי ניהול של משרד האוצר, לא יודע למה, אולי מישהו ממכם יודע להסביר,
כמו כן אולי אתם יודעים על עוד נוסחאות שיוכלות לסייע, כגון MIRR או IPMT או FV וכדומה
אני לא מכיר מספיק טוב, את הנוסחאות האלו, לכן אני שואל האם יש מישהו שמכיר ויוכל לסייע,
תודה
- NikolinoDEApr 06, 2022Platinum Contributor
לצערי, אני לא האדם הטוב ביותר לעזור בעניינים פיננסיים, כי הידע שלי בפיננסים מוגבל...בלשון המעטה.
הידע שלי בכיוון הזה מוגבל למעשה לריבועים של אקסל.
אני רק יודע שגם מרכזי צרכנות באירופה מתחשבים עם זה.
אני גם רוצה להתנצל על שגיאות דקדוק ו/או ביטוי כי אני לא בקיא בשפה הזו...גם אם אני כל כך אוהב אותה.
מזל טוב