WPA2-Enterprise Wi-Fi lost connection after 1709 update.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-130837%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWPA2-Enterprise%20Wi-Fi%20lost%20connection%20after%201709%20update.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-130837%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESince%20updating%20to%20Fall%20Creators%20update%20(1709)%20devices%20are%20unable%20to%20connect%20to%20business%20WPA2-Enterprise%20Wi-Fi%20network.%20This%20is%20not%20machine%20specific%2C%20includes%20Surface%20and%20HP%20devices.%20All%20were%20able%20to%20connect%20okay%20prior%20to%20update%20and%20rolling%20back%20to%201703%20resolves%20the%20issue.%20Have%20found%20registry%20fixes%20from%20when%20Microsoft%20broke%20this%20in%20the%20past%20with%20feature%20updates%20but%20they%20no%20longer%20work.%20Has%20anyone%20else%20come%20across%20this%20issue%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-130852%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20WPA2-Enterprise%20Wi-Fi%20lost%20connection%20after%201709%20update.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-130852%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHave%20you%20tried%20to%20update%20the%20access%20points%20firmware%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EA%20customer%20of%20mine%20had%20a%20similar%20problem%20and%20it%20was%20solved%20updating%20the%20firmware.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Contributor

Since updating to Fall Creators update (1709) devices are unable to connect to business WPA2-Enterprise Wi-Fi network. This is not machine specific, includes Surface and HP devices. All were able to connect okay prior to update and rolling back to 1703 resolves the issue. Have found registry fixes from when Microsoft broke this in the past with feature updates but they no longer work. Has anyone else come across this issue?

1 Reply
Highlighted

Have you tried to update the access points firmware?

A customer of mine had a similar problem and it was solved updating the firmware.