Microsoft Tech Community Live:  Microsoft Teams Edition
November 09, 2021, 08:00 AM - 12:00 PM (PST)

Custom Teams app works in desktop app but not in browser app

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1975059%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECustom%20Teams%20app%20works%20in%20desktop%20app%20but%20not%20in%20browser%20app%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1975059%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI've%20created%20a%20simple%20app%20using%20App%20Studio.%20It's%20basically%201%20tab%20that%20display%20organization%20website.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20installed%20the%20app%20successfully%2C%20but%20when%20I%20access%20the%20app%20in%20Teams%20in%20the%20browsers%2C%20It%20loads%20the%20content%20URL%20which%20is%20fine.%20but%20internal%20routings%20were%20not%20working.%20When%20I%20access%20the%20same%20app%20thru%20Teams%20in%20the%20Desktop%2C%20it%20displays%20tab%2Fsite%20correctly%20with%20proper%20route%20navigation.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20seen%20this%20or%20know%20of%20a%20way%20to%20fix%20the%20issue%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1975059%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECustom%20App%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETeams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2021525%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Custom%20Teams%20app%20works%20in%20desktop%20app%20but%20not%20in%20browser%20app%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2021525%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F893039%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Parth_Agrawal%3C%2FA%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EDid%20you%20manage%20to%20get%20this%20working%20-%20or%20is%20it%20still%20an%20issue%20for%20you%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EBest%2C%20Chris%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

I've created a simple app using App Studio. It's basically 1 tab that display organization website.

 

I installed the app successfully, but when I access the app in Teams in the browsers, It loads the content URL which is fine. but internal routings were not working. When I access the same app thru Teams in the Desktop, it displays tab/site correctly with proper route navigation.

 

Has anyone seen this or know of a way to fix the issue?

2 Replies
Hi @Parth_Agrawal

Did you manage to get this working - or is it still an issue for you

Best, Chris