Installing "new Edge" on Surface Hub 2S via package (USB) fails

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1897210%22%20slang%3D%22de-DE%22%3EInstalling%20%22new%20Edge%22%20on%20Surface%20Hub%202S%20via%20package%20(USB)%20fails%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1897210%22%20slang%3D%22de-DE%22%3E%3CP%3EIf%20I%20try%20to%20install%20the%20package%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fsurface-hub%2Fsurface-hub-install-chromium-edge%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fsurface-hub%2Fsurface-hub-install-chromium-edge%3C%2FA%3E%20the%20installation%20fails%20with%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%22Error%20during%20Package%20installation%22%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20anybody%20have%20an%20idea%20what%20to%20do%20here%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1928948%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Installing%20%22new%20Edge%22%20on%20Surface%20Hub%202S%20via%20package%20(USB)%20fails%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1928948%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAny%20luck%20with%20this%3F%20I%20am%20having%20the%20same%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20running%20the%20insider%20preview%20says%20Pre-Release%2015063.RS2_RELEASE_SVC_D_SHUB.200810-1459.%20Not%20sure%20when%20I%20check%20versions%20that%20doesnt%20match%20up%20to%20anything%20properly.%20Also%20it%20seems%20being%20in%20Aus%20we%20should%20have%20the%20%22Team%202020%22%20update%20already%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fsurface-hub%2Fsurface-hub-2020-update%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fsurface-hub%2Fsurface-hub-2020-update%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1930100%22%20slang%3D%22de-DE%22%3ERe%3A%20Installing%20%22new%20Edge%22%20on%20Surface%20Hub%202S%20via%20package%20(USB)%20fails%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1930100%22%20slang%3D%22de-DE%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F587743%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Wadeal%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20was%20able%20to%20fix%20this%20issue%20by%20installing%20the%20new%20HUB%20OS%3A%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fsurface-hub%2Fsurface-hub-2020-update%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fsurface-hub%2Fsurface-hub-2020-update%3C%2FA%3E%20)%20it%20is%20not%20available%20yet%20via%20Windows%20Update%20in%20Germany%20therefore%20I%20had%20to%20do%20it%20manually%20via%20USB.%20After%20that%20the%20problem%20was%20gone%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

If I try to install the package https://docs.microsoft.com/en-us/surface-hub/surface-hub-install-chromium-edge the installation fails with: 

"Error during Package installation"

 

Does anybody have an idea what to do here? 

2 Replies

Any luck with this? I am having the same issue.

 

I am running the insider preview says Pre-Release 15063.RS2_RELEASE_SVC_D_SHUB.200810-1459. Not sure when I check versions that doesnt match up to anything properly. Also it seems being in Aus we should have the "Team 2020" update already https://docs.microsoft.com/en-us/surface-hub/surface-hub-2020-update ?

@Wadeal I was able to fix this issue by installing the new HUB OS:  https://docs.microsoft.com/en-us/surface-hub/surface-hub-2020-update ) it is not available yet via Windows Update in Germany therefore I had to do it manually  via USB. After that the problem was gone