Cannot change the value for "Resource Throttling" in SharePoint 2010

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2087221%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECannot%20change%20the%20value%20for%20%22Resource%20Throttling%22%20in%20SharePoint%202010%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2087221%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Guys%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20farm%20admin%20in%20SharePoint%202010%20farm%20and%20I%20tried%20to%20change%20resouce%20throttle%20value%20from%20CA%20but%20I%20failed.%3CBR%20%2F%3EI%20tried%20to%20do%20it%20manually%2C%20I%20changed%20thev%20value%2C%20and%20saved%20it%20but%20when%20I%20opened%20the%20resource%20throttle%20form%20I%20saw%20the%20value%20had%20not%20changed%26nbsp%3Bwhether%20I%20change%20to%20a%20higher%20or%20lower%20value.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20to%20run%20script%20which%20I%20found%20somewhere%20and%20the%20script%20ran%20successfuly%20but%20nothing%20changed.%3C%2FP%3E%3CP%3EEvrey%20time%20I%20do%20a%20change%20I%20ran%20iisreset%20and%20sometimes%20I%20restarted%20the%20server%20but%20still%20the%20same%20result.%3CBR%20%2F%3EI%20even%20created%20a%20new%20web%20application%20and%20tried%20to%20change%20the%20resource%20throttle%20but%20nothing%20been%20changed.%3C%2FP%3E%3CP%3EHave%20you%20any%20idea%20why%20or%20how%20to%20resolve%20the%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EBest%20regards%3C%2FP%3E%3CP%3EAshraf%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2087221%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hi Guys,

I'm farm admin in SharePoint 2010 farm and I tried to change resouce throttle value from CA but I failed.
I tried to do it manually, I changed thev value, and saved it but when I opened the resource throttle form I saw the value had not changed whether I change to a higher or lower value.

I tried to run script which I found somewhere and the script ran successfuly but nothing changed.

Evrey time I do a change I ran iisreset and sometimes I restarted the server but still the same result.
I even created a new web application and tried to change the resource throttle but nothing been changed.

Have you any idea why or how to resolve the issue?

Best regards

Ashraf 

0 Replies