Image of bookable resource not showing

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2802305%22%20slang%3D%22en-US%22%3EImage%20of%20bookable%20resource%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2802305%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20created%20a%20few%20bookable%20resources%20(%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fproject-for-the-web%2Fcreate-nonuser-resources-in-project-for-the-web%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3EAdd%20non-user%20resources%20in%20Project%20for%20the%20web%3C%2FA%3E)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThey%20work%20great%2C%20I%20can%20add%20them%20to%20different%20projects%20etc.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOne%20thing%20that%20bugs%20me%20is%20that%20the%20image%20from%20the%20contact%20connected%20to%20the%20resource%20is%20not%20showing%20up%20in%20Project....%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ETo%20clarify%2C%20an%20image%20is%20shown%20yes%2C%20but%20it%20is%20the%20default%20aka.%20%22A%20letter%20or%20two%20with%20random%20colored%20background%22.%20I%20have%20uploaded%20specific%20images%20for%20each%20contact%20connected%20to%20a%20resource%2C%20and%20it%20is%20that%20image%20which%20isn't%20displayed%2C%20for%20some%20reason....%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnd%20yes%2C%20for%20a%20regular%20project%20user%20(from%20AAD)%20his%2Fhers%20image%20(portrait%20photo)%20is%20shown%20perfectly%20in%20Project.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20know%20how%20to%20fix%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%2FTS%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Senior Member

Hi,

 

I have created a few bookable resources (Add non-user resources in Project for the web)

 

They work great, I can add them to different projects etc.

 

One thing that bugs me is that the image from the contact connected to the resource is not showing up in Project....

 

To clarify, an image is shown yes, but it is the default aka. "A letter or two with random colored background". I have uploaded specific images for each contact connected to a resource, and it is that image which isn't displayed, for some reason....

 

And yes, for a regular project user (from AAD) his/hers image (portrait photo) is shown perfectly in Project.

 

Anyone know how to fix this?

 

Thanks!

 

/TS

 

 

0 Replies