Save email attachments from a Microsoft 365 group mailbox to a SharePoint Document Library

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2455941%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESave%20email%20attachments%20from%20a%20Microsoft%20365%20group%20mailbox%20to%20a%20SharePoint%20Document%20Library%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2455941%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20all%20and%20thank%20you%20for%20your%20help%20in%20advance.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20know%20there%20is%20an%20easy%20Power%20Automate%20Flow%20to%20save%20email%20attachments%20to%20a%20particular%20SP%20Document%20Library%20but%20I'm%20not%20trying%20to%20use%20my%20own%20but%20the%20group%20email%20for%20the%20SP%20site%20it%20self.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20a%20file%20is%20sent%2C%20the%20message%20and%20attachment%20just%20get%20saved%20to%20my%20SP%20site%20and%20I%20see%20them%20under%20activity.%20I%20need%20to%20get%20the%20attachment%20and%20have%20it%20saved%20to%20a%20folder.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20created%20the%20flow%20and%20set%20the%20To%20email%20and%20set%20the%20Site%2FDoc%20Lib%20Folder%20and%20there%20are%20no%20errors%20with%20the%20flow%2C%20it%20just%20doesn't%20process%20at%20all.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20idea%20what%20I'm%20missing%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2455941%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Flow%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EPowerApps%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hello all and thank you for your help in advance.

 

I know there is an easy Power Automate Flow to save email attachments to a particular SP Document Library but I'm not trying to use my own but the group email for the SP site it self.

 

When a file is sent, the message and attachment just get saved to my SP site and I see them under activity. I need to get the attachment and have it saved to a folder.

 

I created the flow and set the To email and set the Site/Doc Lib Folder and there are no errors with the flow, it just doesn't process at all.

 

Any idea what I'm missing?

0 Replies