Copilot for Microsoft 365 saataville kaikille organisaatioille
Published Jan 16 2024 01:01 AM 1,623 Views
 

VesaMattiPaananen_1-1705395343798.jpeg

 

 

Copilot for Microsoft 365 ja laajentunut kumppanimahdollisuus!

 

Laajassa tuotevalikoimassamme tekoäly liittyy lähes jokaiseen tuotteeseen, toimialaan ja ratkaisualueeseen, ja odotamme, että se johtaa perustavanlaatuiseen muutokseen jokaisessa ohjelmistokategoriassa, avaten uuden tuottavuuden kasvun aikakauden. Sitoumuksemme on valtuuttaa kumppaneita hyödyntämään tämän innovaation potentiaalia asiakkaiden hyväksi, auttamaan heitä navigoimaan tässä nousevassa teknologiassa.

 

Kun julkaisimme Copilotin Microsoft 365:lle yritysasiakkaille marraskuussa, kumppanit ovat tukeneet asiakkaita määrittelemään, aktivoimaan ja toimittamaan AI-strategiansa. Nyt otamme seuraavan askeleen, laajennamme pääsyä useammille asiakkaille ja luomme lisää mahdollisuuksia kumppaneille, jotka palvelevat näitä asiakkaita.

 

Tänään ilmoitamme, että 16. tammikuuta 2024 alkaen Copilot Microsoft 365 on yleisesti saatavilla kaikissa myyntikanavissa, mukaan lukien Cloud Solution Provider (CSP) -kanava.

 

Alkaen tänään:

 

  • Kaupalliset asiakkaat, joilla on Microsoft 365 E3/E5, Office 365 E3/E5 ja Microsoft 365 Business Standard/Business Premium -lisenssit, voivat ostaa Copilot Microsoft 365 -lisä-SKU:n kaikista myyntikanavista – CSP, EA, MCA-E, EAS ja suoraan Microsoftilta verkossa.
  • Oppilaitosasiakkaat, joilla on Microsoft 365 A3/A5 ja Office 365 A3/A5, voivat ostaa EES:n kautta.
  • Poistamme Copilot Microsoft 365:lle kaikissa kanavissa ja segmenteissä olevan vähimmäislisenssivaatimuksen; asiakkaiden on kuitenkin hankittava tuotelisenssi yhdestä perus-SKU:sta jokaista Copilot Microsoft 365 -lisenssiä kohden, jonka he ostavat.
  • Jotta jokainen asiakas olisi valmis tekoälylle, Office 365 E3- ja E5-lisenssit sisältävät semanttisen indeksin Copilotille. Semanttinen indeksi Copilotille on ratkaisevan tärkeä saadakseen asiaankuuluvia, toimivia vastauksia kehotteisiin Microsoft 365 Copilotissa
  • Kumppanit voivat katsoa Partner Centerissä olevaan ilmoituksen saadakseen lisätietoja siitä, miten he voivat tehdä uutta Microsoft 365 Copilot -kauppaa tänään.

 

Seuraavat vaiheet: mitä voit tehdä tänään kumppanina?

 

Ensimmäinen askel on esitellä asiakkaillesi Microsoft Copilot. Copilot kaupallisella tietosuojalla on saatavilla ilman lisäkustannuksia kaikille Entra ID -käyttäjille. Copilotin käyttöönoton aloituspaketti ja Copilot for Microsoft 365 -kumppanisivu tarjoavat hyödyllisiä ohjeita ja resursseja asiakkaiden kanssa käytettäväksi sekä selittävät Microsoft Copilotin ja Copilot for Microsoft 365:n välisen eron.

 

Seuraavaksi sinun on varmistettava, että asiakkaasi ovat oikeutettuja Copilot for Microsoft 365:een hankkimalla heidät edellytettyihin peruslisensseihin (SKU). Muista, että Microsoft 365 tarjoaa kattavat suojaus- ja hallintaominaisuudet käyttäjätiedoille, päätelaitteille, tietojen suojaukselle ja uhkien torjunnalle, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä tekoälyn turvallisen käyttöönoton kannalta.

 

Lisäksi tarjolla on hienoja uusia resursseja ja koulutustarjouksia, joiden avulla voit valmistella tekoälyä ja rakentaa Copilot for Microsoft 365 -käytäntöä ja myyntiputkea. Tämä on tilaisuutesi laajentaa liiketoimintaportfoliotasi tekoälyneuvontaan, tiedonhallintaan, käyttäjien käyttöönottoon ja muutoksenhallintapalveluihin, joita asiakkaat voivat hyödyntää Copilot for Microsoft 365:n hyödyntämisessä.

 

Jos et käytä Copilotia sisäisesti, nyt on sen aika. Copilotin omaksuminen ei ainoastaan paranna kehitysmahdollisuuksiasi, vaan antaa sinun myös jakaa kokemuksesi ja saamasi lisäarvon asiakkaiden kanssa. Se vahvistaa sitoutumistasi innovaatioon ja erinomaisuuteen ja erottaa sinut muista Microsoftin kilpaillussa kumppaniympäristössä.

 

Lisätietoja tästä julkistuksesta on Jared Spataron blogissa, jonka on kirjoittanut VP, Modern Work & Business Applications.

 

Aloittaminen

 

Copilot for Microsoft 365 on merkittävä mahdollisuus kumppaneille tällä tekoälyn uudella aikakaudella. Jotta pääset alkuun strategian määrittelyssä, taitojesi kehittämisessä ja myyntisi kiihdyttämisessa, suosittelemme sinua toimimaan seuraavasti:

 

 

Tie menestykseen sisältää muutakin kuin vain uuden ratkaisun myymisen; Kyse on liiketoiminnan muutoksesta, vastuullisesta tekoälyn käytöstä ja arvon tuottamisesta arvokkaiden skenaarioiden avulla. Tutustu neuvonta-, valmius-, käyttöönotto-, käyttöönotto- ja muutoksenhallintaresursseihimme parantaaksesi Copilot for Microsoft 365 -käytäntöäsi.

 

Olemme innoissamme saadessamme lisää kumppaneita osallistumaan tähän virstanpylvääseen, joka auttaa määrittelemään uudelleen tekoälyn parissa tehtävän työn tulevaisuuden!

 

You can read the English version of this post here.

 

Version history
Last update:
‎Jan 16 2024 01:12 AM
Updated by: