Home

Free Busy - From Cloud to on-premise not working

Stephan G
Contributor

Hi everyone,

 

we have set up an Exchange hybrid configuration.

Everything works fine. Except the Free/Busy from Cloud to on-premise.

 

I read some (also opposite) blog posts and decided to follow this one:

https://blogs.technet.microsoft.com/exchange/2018/02/06/demystifying-hybrid-freebusy-what-are-the-mo...

 

We have executed the HCW therefore ended up with 

IntraOrganizationConnector

OrganizationRelationship

and the Other one ;)

 

I have checked the availbility of the autodisover from external with the MS connectivity test.

I tested the Oauth from Exchange online (Test-OAuthConnectivity -Service EWS -TargetUri etc)

I checked all URLs in the connectors

 

What else can i do or check? The TargetSharingEpr is empty. But according to the blog this is "normal". Other MS sites states this must be filled (for OrganizationRelationship). Other blogs set the IntraOrganizationConnector to "Enabled:false"

 

Can someone advise?

 

Thanks Stephan

 

1 Reply

Ok. The TargetSharingEpr was the one that was missing. ;)

Now the cloud user gets a "Security Popup" after trying to open an onprem calender. We are using Office 365 ProPlus.

Maybe an issue with modern auth? Is there a way to solve this?

 

Best regards

Stephan

 

 

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
50 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
32 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
15 Replies
Dev channel update to 80.0.355.1 is live
josh_bodner in Discussions on
67 Replies