Forum Discussion
Remove unnecessary items from right-click menu in Edge
Witam! Obecnie jestem zdecydowanie przeciwny pań sugestii - dla zwykłego użytkownika narzędzia są bezużyteczne, jest prawdą, ale nie widzę potrzeby ich ukrywania - usunięcia - korzyści jakie z tego wynikają? Potrzebuję tych narzędzi, jak wielu użytkowników online do analizy sesji - jego błędy! Dodam zrzut ekranu, z któregoś jest, że są jeden na dole ustawień tabeli i nie rozumiem, dlaczego ci przeszkadza? Krawędź mi się podoba bo ma taki kontekst i działa - Usuńmy rzeczy, które nie działają! Andrzej
I like the development tools me are needed! In Edge
- HotCakeXApr 02, 2021MVP
Deleted
Spoiler
Deleted wrote:Witam! Obecnie jestem zdecydowanie przeciwny pań sugestii - dla zwykłego użytkownika narzędzia są bezużyteczne, jest prawdą, ale nie widzę potrzeby ich ukrywania - usunięcia - korzyści jakie z tego wynikają? Potrzebuję tych narzędzi, jak wielu użytkowników online do analizy sesji - jego błędy! Dodam zrzut ekranu, z któregoś jest, że są jeden na dole ustawień tabeli i nie rozumiem, dlaczego ci przeszkadza? Krawędź mi się podoba bo ma taki kontekst i działa - Usuńmy rzeczy, które nie działają! Andrzej
I like the development tools me are needed! In Edge
it will be optional. default won't change.
- DeletedApr 02, 2021If the additional option - it's OK! Thank you for your broader explanations Andrew