Forum Discussion
Serkan KIYAK
Jan 17, 2018Copper Contributor
kişisel makro çalışma kitabı açılmıyor
Merhaba, excel i açtığımda kişisel makro kitabı, otomatik olarak başlamıyor. Özelleştirdiğim ribondaki makrolar çalışmıyor.
Willy Lau
Jan 17, 2018Steel Contributor
I think it is about Macro security setting. You may visit this page Excel'de makro güvenlik ayarlarını değiştirme to check if the macro security setting is ready.
Serkan KIYAK
Jan 17, 2018Copper Contributor
Willy Lau, öncelikle cevap için teşekkür ederim.
Güvenlik ayarlarım 4 yıldan beri hiç değişmedi. Kişisel çalışma kitabına kayıtlı bu Makroları da 4 yıldır kullanıyordum. Son bir haftadır açılmıyor.
- Willy LauJan 18, 2018Steel ContributorI understand that you do not change the excel security setting. However, some security updates (I think) may change it for you. Just a double-check.
By the way, may I know your excel version?- Serkan KIYAKJan 18, 2018Copper Contributor
sürüm 2016. güvenlik ayarlarımı kontrol ettim. sorun yok. güvenilir konumlarda, kişisel makro çalışma kitabının olduğu konum da ekli. fakat yine de açılmıyor.
- Willy LauJan 18, 2018Steel ContributorGerçekten üzgünüm. Excel 2016'yı kullanmıyorum.
Do you recently upgrade Excel to 2016 (32bits to 64bits)? Is there any missing reference?