Attack Simulator stopped retaining images

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1669110%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAttack%20Simulator%20stopped%20retaining%20images%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1669110%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%20An%20issue%20has%20arisen%20this%20month%20where%20if%20I%20paste%20an%20image%20to%20a%20phishing%20template%2C%20then%20finish%20the%20template%20and%20re-open%20it--%20the%20image%20is%20gone.%26nbsp%3B%20I've%20verified%20that%20this%20isn't%20only%20happening%20to%20me%2C%20but%20it's%20been%20persisting%20for%20a%20couple%20of%20weeks%20and%20I've%20held%20off%20on%20doing%20a%20phish%20attack%20in%20the%20hopes%20that%20it%20would%20be%20resolved.%26nbsp%3B%20Any%20word%20from%20Microsoft%3F%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1810652%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Attack%20Simulator%20stopped%20retaining%20images%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1810652%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHaving%20the%20same%20issue%20today.%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F735057%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40AnalystGuy%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Hello,

  An issue has arisen this month where if I paste an image to a phishing template, then finish the template and re-open it-- the image is gone.  I've verified that this isn't only happening to me, but it's been persisting for a couple of weeks and I've held off on doing a phish attack in the hopes that it would be resolved.  Any word from Microsoft?  

 

Thanks!

 

1 Reply

Having the same issue today. @AnalystGuy